spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός-Μακεδονικός (14:45): Για την πρώτη εντός έδρας νίκη!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός μετά το μεγάλο διπλό στην Αθήνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, θέλει να δώσει συνέχεια, στα νικηφόρα αποτελέσματα και να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια καλοφτιαγμένη ομάδα, όπως είναι ο Μακεδονικός.

Τα «λιοντάρια», υπο τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη, προσπαθούν να εντάξουν την φιλοσοφία του νέου προπονητή μέρα-μέρα και ταυτόχρονα να μαζέψουν τους απαραίτητους βαθμούς, σε έναν απαιτητικό μήνα, που ίσως κρίνει αρκετά την συνέχεια στην Super League 2.

Ο Μακεδονικός, είναι μια «ζημιάρα» ομάδα, που έχει κατακτήσει ήδη 10 βαθμούς, σε 5 παιχνίδια, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρας της, όπου έχει κερδίσει, Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Θεσπρωτό. Εκτός έδρας, μετρά μια ισοπαλία με την Αριδαία και μια ήττα απο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η Σερραϊκή ομάδα πρέπει να είναι υποψιασμένη και να μην αφήσει περιθώρια στους νεοφώτιστους της κατηγορίας, πιέζοντας τους, απο το ξεκίνημα του ματς.

Στα αγωνιστικά θέματα, τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται, με τους Οικονόμου και Μυστακίδη να είναι εκτός προπονήσεων, ενώ οι Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Καραμπέρης, Νάτσος, Κόντσι και Τσαγκαλίδης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς παραμένουν σε στάδιο αποθεραπείας.

Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:45, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και πριν την σέντρα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής και μνήμης, για την πρόωρη και άδικη απώλεια του μικρού μαθητή Βασίλειου-Μάξιμου. Το αντίστοιχο έγινε και όλους τους αγώνες, των τμημάτων υποδομής του Πανσερραϊκού Κ15 και Κ19.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img