spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός-Διαγόρας 3-1: Και τώρα…η φιέστα στις 31 Μαΐου!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός, χωρίς να αντιμετωπίσει αντίσταση, επιβλήθηκε άνετα και του Διαγόρα Ρόδου, με σκορ 3-0, για την 26 αγωνιστική της Betsson Super League 2! Τα «λιοντάρια» είναι ήδη πρωταθλητές και μετράνε αντίστροφα για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Pasillo απο τους Ροδίτες!

Κατά την είσοδο των δυο ομάδων, πριν την σέντρα του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, αναγνώρισαν με χειροκρότημα τους νέους πρωταθλητές της Super League 2, με το γνωστό pasillo, τιμώντας έτσι, τους παίκτες του Πανσερραϊκού, για την φετινή τους προσπάθεια!


Έτσι ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα με σχήμα 4-4-2, με τον Κατσίκα κάτω από τα δοκάρια, τους Δεληγιαννίδη και Πεταυράκη στα άκρα της άμυνας και τους Καρασαλίδη και Αυλωνίτη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν, ο Σταϊκος με τον Κολομπίνο στον άξονα και στα πλάγια ο Σοφιανός δεξιά και ο Στίνα αριστερά. Επιθετικό δίδυμο αγωνίστηκε, ο Κατσαντώνης με τον Μπαΐροβιτς.

Εύκολο απόγευμα και 1-0

Τα «λιοντάρια» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και χωρίς διάθεση για… «παιχνιδίσματα» κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και να κρατήσουν ενα σταθερό ρυθμό υπεροχής, μέχρι το τέλους του ημιχρόνου.

ΓΚΟΛ! Στο 16’, 1-0, Ο Κατσαντώνης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Πανσερραϊκό, ύστερα απο ωραία σέντρα του Δεληγιαννίδη.

Στο 20’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχόπουλου, μπλόκαρε με άνεση ο Κατσίκας.

Στο 31’, Σουτ του Μανιά, έξω απο την περιοχή, άουτ, δεν ανησύχησε ο Κατσίκας.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη πήγα με το 1-0 υπέρ τους, στο πρώτο μέρος.

Ημίχρονο: Πανσερραϊκός – Διαγόρας 3-1

Γεγονός η 19η νίκη!

Στο β΄ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός συνέχισε απο εκεί που σταμάτησε χωρίς να κόψει ρυθμό και επιβλήθηκε εύκολα στο φινάλε με 3-1.

ΓΚΟΛ! Στο 54’, 2-0, Ο Σοφιανός με επιμονή και κοντινό πλασέ, νίκησε τον Αθανασόπουλο και σημείωσε το δευτερο γκολ των «λιονταριών».

ΓΚΟΛ! Στο 75’, 3-0, Ο Αχμέντ Σαΐντ με ωραία ατομική προσπάθεια απο τα αριστερά, εντός περιοχής, νίκησε τους αντιπάλους του και πέτυχε το 3-0.

ΓΚΟΛ! Στο 84’, 3-1, Ο Κώστας Μπούμπας μείωσε το σκορ για τον Διαγόρα σε 3-1.

Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Διαγόρας 3-1

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Σε ένα ματς που δεν χωράει κριτική, ο Πανσερραϊκός ήταν συγκεντρωμένος και κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη και να συνεχίζει να γράφει ιστορία. Τα «λιοντάρια έχουν ανάγκη απο κάθε βαθμό και κάθε νίκη, που δίνει γόητρο και χτίζει το μέταλλο του νικητή!

Του χρόνου οι στόχοι θα είναι διαφορετικοί και οι απαιτήσεις μεγάλες, όσο πιο νωρίς καταλάβει ο κορμός των παικτών που θα παραμείνουν, οτι θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να παραμείνεις, τόσο πιο χρήσιμες θα αποδειχτούν οι θετικές εμπειρίες της φετινής χρονιάς!

Τι ακολουθεί;

Την Κυριακή 28/5, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λάρισας στο γήπεδο ΑΕΛ FC Arena, της Λάρισας, για την 27η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (68′ Σαΐντ), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (68′ Παντεκίδης), Πεταυράκης, Στάικος (60′ Θυμιάνης), Κολομπίνο, Σοφιανός (68′ Μασκανάκης), Στίνα, Κατσαντώνης (71′ Νάτσος), Μπαΐροβιτς.

Διαγόρας (Α. Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Μανιώτης, Γκρόζντανιτς, Μαγκάκης, Αρίας (80′ Πετράκης), Τσιαντούλας (66′ Λούκιτς), Μιχόπουλος (58′ Παραστατίδης), Αντεσίνα (80′ Βουργουντζής), Μανιάς (80′ Μπούμπας), Σταμένκοβιτς.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img