spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανηγυρικά στην επόμενη φάση των playoffs οι “λιονταρίνες”, που κέρδισαν εύκολα τον Πιερικό !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  54-29  ΠΙΕΡΙΚΟΣ / ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  (3-1)

Κάνοντας το πρώτο και μεγάλο βήμα στην Κατερίνη, οι γυναίκες του Πανσερραϊκού δεν ζορίστηκαν καθόλου να πάρουν και το δεύτερο σερί ματς με την ομάδα του Πιερικού στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”, να εκμεταλλευτούν την έδρα και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκεί, τους περιμένει ο Άρης που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. 

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι γυναίκες του Πανσερραϊκού αντιμετώπισαν δυσκολίες στο ξεκίνημα με τις φιλοξενούμενες να είναι κοντά στο σκορ για ένα δεκάλεπτο (13-10). Στην 2η περίοδο, η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη με οδηγό την άμυνα, πήρε σημαντική διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο στο +13 (28-15).

Με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση, ο Πανσερραϊκός έχτισε σε αυτό και κατάφερε να αυξήσει ακόμη περισσότερο την διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο (47-22). Το παιχνίδι έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα και κάπως έτσι οι “λιονταρίνες” πανηγύρισαν την νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs.

Κορυφαία για τις νικήτριες η Σπάιτς (16π.), που δείχνει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της, με την ομάδα του coach Ρούλη να κρατάει κάτω από τους 30 (!) πόντους τον Πιερικό και μόλις στους 6 το “πολυβόλο”, Τελίδου. Επόμενος αντίπαλος ο Άρης, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις Σέρρες (26/3 ή 2/4) και το δεύτερο στην Θεσσαλονίκη, ενώ αν χρειαστεί τρίτο και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση πρόκρισης, απομένει ακόμη ένα παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Διαιτητές: Κολοκυθάς-Μιχέλη Ευ.

Δεκάλεπτα: 13-10, 28-15, 47-22, 54-29.

Πανσερραϊκός (Ρούλης):  Χωλοπούλου Σ. 7(1), Μαραγκού 4, Μπακιρτζίδου 4, Τζιαμπάζη 6(2), Χωλοπούλου Μ. 5, Μαμούδη 2, Θανοπούλου 8, Ατσαλου, Μπουροπούλου 2, Σπάιτς 16(1), Γκέγκα.

Πιερικός Αρχέλαος (Φώτας): Στράτου 4, Τελίδου 6(2), Μάντη, Ζαμάνη, Καρανικόλα, Λάππα 7, Μπαγκλαρίδου 2, Μπουμπουλέντρα 5, Κιολέογλου 3, Ζαρκανέλα, Σφήκα, Πιπερίδου.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img