spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Ραντεβού στον εισαγγελέα με τον κ. Χαντιταγκί

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν άφησε αναπάντητες, τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΑΟ Καβάλας, που μίλησε προσβλητικά για την ιστορία και την ηθική των «λιονταριών», αφήνοντας υπονοούμενα, οτι κάτι μεμπτό συνέβη με παίκτες των «αργοναυτών», πριν απο το παιχνίδι των δυο ομάδων, για το πρωτάθλημα, όπου οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2-0.

Εδώ και μια εβδομάδα, στην δημόσια σφαίρα, κυκλοφορούν ανυπόστατα δημοσιεύματα (ίσως απο τρολ του διαδικτύου ή fake site και λογαριασμούς) που προσβάλουν την ακεραιότητα της ομάδας του Πανσερραϊκού, με την ΠΑΕ, να απαντά πλέον επίσημα, αφού οι προσβολές έγιναν πολύ συγκεκριμένες και ξεπέρασαν τα όρια, δια στόματος κ. Χαντιταγκί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Οι απαράδεκτες και ανήθικες δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΑΟ Καβαλας δεν δικαιολογούν τον υποβιβασμό της ομάδας του, αντίθετα τον εκθέτουν στον φίλαθλο κόσμο. Διότι χωρις κανένα δικαίωμα και χωρίς κανένα υπόβαθρο, με δημοσιες δηλωσεις σπιλώνει συνειδήσεις και προσβάλει προσωπικότητες και ιστορικούς συλλόγους . Αντί να απολογηθεί για τη χθεσινή ήττα από την Βέροια, την ισοπαλία της Τετάρτης εντός έδρας με τον Ηρακλή και την καθαρή ήττα από τον Πανσερραϊκό με 2-0 την αμεσως προηγούμενη αγωνιστική, αυτός ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους με χονδροειδή ψεματα. Θα κληθεί σύντομα στον Εισαγγελέα, στα αρμόδια δικαστήρια και στην Επιτροπή Δεοντολογίας Ποδοσφαίρου προκειμένου να λογοδοτήσει για τις δηλώσεις του. Μήπως και αποκτήσει επίγνωση ότι φιλοξενείται σε μια χώρα που διακατέχεται από νόμους και ηθική. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ποτέ δεν ζήτησε βαθμούς και θέσεις που δεν άξιζε γιατί ο ιδιος πρωτίστως σέβεται τους θεσμούς και την ιστορία του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον αμφισβητήσει.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img