spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Δεν υπάρχει θέμα με την εγγυητική του πρωταθλήματος

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εξέδωσε, πριν μερικές ώρες, ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρεται, στο αίτημα του Σερραίου προπονητή κ. Μάκη Κατσαβάκη και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, που ζητά, απο την ΕΕΑ, προς την τωρινή ΠΑΕ Πανσερραικός.

Ανυπόστατα δημοσιεύματα!

Δημοσιεύματα με ανυπόστατους τίτλους και εκφράσεις, έχουν κάνει την εμφάνιση τους, κάνοντας λόγο οτι κατέπεσε η εγγυητική, κάτι που δεν ισχύει, αφού υπάρχει μόνο αίτημα και μάλιστα, τίθεται υπο διάσκεψη! Η αναφορά της επιτροπής, είναι πολύ συγκεκριμένη:

«Αίτηση του προπονητή Ευθύμιου Κατσαβάκη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. (Υπό διάσκεψη) KAΤΑΠΤΩΣΗ».

Δεν υπάρχει κανένα θέμα στην ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ήδη προχωρήσει σε αίτημα αναστολής της απόφασης απο την ΕΕΑ, ενώ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την εγγυητική επιστολή, του νέου πρωταθλήματος. Η λύση-εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, όπου ζητά τα δεδουλευμένα του, ο Σερραίος κ. Κατσαβάκης έχει γίνει εδώ και 1,5 χρόνο, με τα μητρώα της, να έχουν διαγραφεί απο το ΓΕΜΗ.

Η νέα ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δεν έχει καμία παρελθούσα εκκρεμότητα, αφού κατα τους μήνες της διαδικασίας της εκκαθάρισης του παλιού μητρώου, δεν εμφανίστηκε κανένα χρέος, προς τον κ. Κατσαβάκη.

Να τονίσουμε οτι εδω και δυο πρωταθλήματα, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, με τα έγγραφα της νέα εταιρείας, όπως φυσικά και με τις οικονομικές της δραστηριότητες.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img