spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πίκρα και απογοήτευση στον Πανσερραϊκό! Ήττα απο τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η χαρά του Πανσερραϊκού απο τη νίκη στον Βόλο, δεν συνεχίστηκε στις Σέρρες. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, ηττήθηκε ξανά στην έδρα της, με σκορ 2-1 απο την ελλιπέστατη ομάδα του ΠΑΟΚ Β’, που έπαιξε μαχητικά, δείχνοντας το ταλέντο της, την στιγμή που το άγχος και η απογοήτευση λύγισε τα «λιοντάρια». Σφάλμα Θεοχάρη στο 35′ δεν δίνει δυο πέναλτι (τράβηγμα-χέρι) σε συνεχόμενες φάσεις!

Ο Πανσερραϊκός έπρεπε να κάνει το… αυτονόητο μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη και το διπλό στον Βόλο. Να επικρατήσει και του ΠΑΟΚ Β, που ήρθε στις Σέρρες χωρίς την βασική του ομάδα, καθώς εκτός αποστολής ήταν οι Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τάχατος, Τζίμας, Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι και Κουλιεράκης, ενώ την 17μελή αποστολή, ακολούθησε και ο Ζίλο απο την Κ19! Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, δεν κατάφερε να δείξει το απαιτούμενο πάθος για την εντός έδρας νίκη, απογοητεύοντας ξανά τον κόσμο της, που συσπειρώθηκε, σε ένα σημαντικό παιχνίδι και ήρθε να στηρίξει τους «κόκκινους». Η Σερραϊκή ομάδα έχει ευθύνες για την εικόνα και την ήττα, αφού το λιγότερο που έπρεπε να κάνει ήταν τουλάχιστον, να μην χάσει, αφού το κίνητρο για τη νίκη ήταν μεγαλύτερο απο του αντιπάλου, που δείχνει οτι προετοιμάζει καλούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-4-1-1, με τον Καβουσάκη, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Πίντο αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Καρασαλίδη και Κεφαλά, στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι και Καραμπέρη, στην μεσαία γραμμή. Οι Μέσι και Κόντσι τοποθετήθηκαν στα δυό άκρα ως εξτρέμ και τον Κανίς με τον Παπαβασιλείου επιθετικό δίδυμο, που εναλλασσόταν στην κορυφή.

Οι δυο ομάδες πριν την σέντρα, συμμετείχαν ενεργά στην δράση της Super League 2 και του ιδρύματος «Όραμα Ελπίδας» για την προώθηση του μηνύματος για τη δωρεά μυελού των οστών!

70-30 η κατοχή υπέρ του ΠΑΟΚ Β’ στο πρώτο ημίωρο!

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε δυνατά, πήρε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και με το ποσοστό κατοχής της μπάλας, να προσεγγίζει το 70% έναντι 30% των γηπεδούχων, κατάφερε στο καλό διάστημα του να βρει πρώτος το γκολ. Στο 26’ από την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσαούση, ο Παναγιώτου με κεφαλιά νίκησε τον Καβουσάκη και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε για το γκολ της ισοφάρισης μετρώντας τρεις τελικές προσπάθειες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Κατέβασε ρολά…ο Μπουργάνης, έπιασε τα άπιαστα!

Η Σερραϊκή ομάδα, βγήκε μπροστά να διεκδικήσει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μέσσι να παίρνει πάνω του κάποιες ευκαιρίες και στο 31′ σούταρε συρτά με  δύναμη αλλά ο Μπουργάνης του είπε όχι, με τα πόδια. Στο 32′ ο Καραμπέρης βρέθηκε μόνος στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β΄, έπιασε την κεφαλιά αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Ο Μέσσι και πάλι στο 39′ τριπλάροντας δυο παίκτες σούταρε ιδανικά εντός μεγάλης περιοχής αλλά ο Μπουργάνης έδιωξε ξανά σε κόρνερ.

«Έκλεισε» τα μάτια σε δυο περιπτώσεις πέναλτι ο Θεοχάρης!

Νωρίτερα στο 35′ έγινε μια διπλή φάση που αδικεί την Σερραϊκή ομάδα, όταν έγινε ξεκάθαρο πέναλτι σε τράβηγμα, πάνω στον Καρασαλίδη απο τον Γροσδή και στην συνέχεια χέρι του ίδιου, σε κοντρόλ ξεκάθαρα εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής Θεοχάρης που ήταν κοντά στην φάση, έδωσε φάουλ στο όριο της γραμμής. Ο Κόντσι το εκτέλεσε και ο Μπουργάνης έβγαλε πάλι με υπερένταση σε κόρνερ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Β’ 0-1

Το γκολ του Έππα δεν ήταν αρκετό…

Η εικόνα της αναμέτρησης δε διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μισό της. Οι γηπεδούχοι πίεσαν με στόχο να φτάσουν στο γκολ και το πέτυχαν με τον Εππά στο 70ο λεπτό ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ωστόσο οι παίκτες του Γκαρσία αντέδρασαν, βγήκαν στην επίθεση και έφτασαν στο δεύτερο γκολ, χάρη σε δύο αλλαγές του Ουρουγουανού προπονητή. Στο 80ο λεπτό Σαλαμούρας και Σμυρλής συνδυάστηκαν και ο δεύτερος με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Η αντεπίθεση ξεκίνησε αργά…

Ο Πανσερραϊκός εμφανώς απογοητευμένος απο την εξέλιξη του σκορ, βρήκε κάποιες ευκαιρίες, με κεφαλιές, για την ισοφάριση μετά το 90′ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Υπάρχει πρόβλημα εντός έδρας. Η ομάδα θυμίζει τις χρονιές στην Super League 1, που δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση του αποτελέσματος και χάριζε βαθμούς…στους αντιπάλους. Είναι κρίμα για την διοίκηση του Πανσερραϊκού να μην μπορούν τα «λιοντάρια» να χαρούν εμφανίσεις και νίκες, ειδικά στις Σέρρες. Μπορεί τα πιτσιρίκια του Γκαρσία να ήθελαν να δείξουν το ταλέντο τους και να το κατάφεραν σήμερα, δεν δικαιολογείται όμως ξανά η αδράνεια στις φάσεις των δυο γκολ, αφού ο ΠΑΟΚ Β΄, δεν είχε άλλες τελικές. Η κρίση ταυτότητας συνεχίζεται και μετά την φυγή Σαραγόσα και την έλευση Διγκόζη. Ο Καταλανός σε 9 παιχνίδια είχε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός σε 9 παιχνίδια μετρά 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Δείγμα οτι μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικό στην ομάδα, πέρα απο την ομαλότερη αμυντική λειτουργία, συνάμα όμως, η ομάδα έπαψε να παράγει φάσεις και να σκοράρει, με την ίδια συχνότητα που το έκανε πριν ένα μήνα. Σημασία έχει αυτή η δύσκολη ήττα…να μην αποπροσανατολίσει τον Πανσερραϊκό και να επιτύχει ξανά ένα μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα, που αυτή την στιγμή μοιάζουν ως η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Πανσερραϊκός (Αγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Καραμπέρης (63’ Εππάς), Μαρκιόνι (82’ Βάντερσον), Κόντσι (63’ Ντίας), Μέσσι, Παπαβασιλείου, Κανίς

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης Γρόσδης (46′ Σαλαμούρας), Τσαούσης, Φασίδης (61′ Σμυρλής), Πανίδης (46′ Γαϊτανίδης).

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img