spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πάει ως φαβορί στα Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα, οι «κόκκινοι» καλούνται να δώσουν τον πιο σημαντικό αγώνα… επιβίωσης, μέχρι τον επόμενο! Μετά την «μπάτσα» απο τα αμούστακα του ΠΑΟΚ Β’, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής, που λέμε ως φράση-κλισέ, προκειμένου να φύγουν νικητές απο το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η Σερραϊκή ομάδα, είναι το φαβορί για τη νίκη, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πλην της απουσίας του Ανάκογλου που είναι ανέτοιμος. Απο την άλλη πλευρά η ομάδα του ΑΟΤ ,των πολλών διοικητικών προβλημάτων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Θεσσαλικής ομάδας, παλεύει επίσης για την ύπαρξη της στην κατηγορία, έχοντας όμως ο Τίμος Καβακάς, μια σημαντική απουσία επιθετικού και δυο επιστροφές. Καθώς ο Ευθυμίου είναι τραυματίας, ενώ στην διάθεση του Καβακά, θα τεθούν οι Κεχαγιάς και Χειρίτραντας.

Ο Πανσερραϊκός πρέπει να σκαρφαλώσει κι άλλο στην βαθμολογία και να πάρει ανάσες…την επόμενη εβδομάδα, όπου μετά απο καιρό δεν θα υπάρχει αγώνας την Τέταρτη και άπαντες θα ξεκουραστούν. Πριν απο αυτό όμως, υπάρχει ένα δύσκολο ματς, που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Γιαννακίδης, Ζέρης, Φουάσης, Ντανιελιάν, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Κεφαλάς, Πίντο, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσι, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Παπαβασιλείου, Σοφιανός.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img