spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Τάκης Βάβαλης στο serressport.gr! Τρείς στόχους για τις Σερραϊκές ομάδες!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Θέσαμε τρεις στόχους για τις Σερραϊκές ομάδες. Πρώτον την παραμονή του Πανσερραϊκού και του Παραλιμνίου στις κατηγορίες που αγωνίζονται και μετά να δούμε την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νομό στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Το Παραλίμνιο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατα διαστήματα με τον Ορφέα Ξάνθης κέρδισε 4-1 και μαζί την παραμονή. Η Αμμουδιά είναι η κερδισμένη της μάχης με το 1800, μετά το 0-0 και μάλλον θα πάει στα μπαράζ. Όμως για να είμαστε ειλικρινείς, με αυτή την εμφάνιση δεν μπορούμε να έχουμε πολλές ελπίδες εκτός και αν βελτιωθεί η ομάδα αρκετά ή καλύτερα εάν αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με απεριόριστες ποδοσφαιρικές δυνατότητες.

Τελευταίο άφησα το κεφάλαιο Πανσερραϊκός.

Το Σάββατο στις 17:00 παίζουμε με την Βέροια στο Δημοτικό γήπεδο και πρέπει να το γήπεδο να γεμίσει. Η διοίκηση κάνει γενικό κάλεσμα και το εισιτήριο είναι στα 5€ και πιστεύω οτι δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάμε στο ματς. Σε αγωνιστικό επίπεδο η Βέροια, όντως είναι πρωτοπόρος αλλά δεν πείθει. Η ομάδα μας, τις τελευταίες ημέρες δείχνει μια αγωνιστική ανάταση και πιστεύω οτι μπορούμε να πάρουμε έστω τον βαθμό.

Ένα βαθμό που θα μας χρειαστεί, εδώ που φτάσαμε, διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Έχουμε 5 ματς εντός έδρας με Βέροια, Καρδίτσα, Ξάνθη, Νίκη Βόλου και Καβάλα και εκτός έδρας Πιερικό, Καλαμαριά, Θεσπρωτό και Αλμωπό.

Όπως τα έχω υπολογίσει, χρειαζόμαστε για την σωτηρία 4,5 νίκες… Δηλαδή να πάμε στους 34-35 βαθμούς. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img