spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Τάκης Βάβαλης στο serressport.gr! Πάνω απο όλα η σωτηρία του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού, ο γνωστός σε όλους μας Τάκης Βάβαλης, θα γράφει τις απόψεις του στο ”SSN”.

Πανσερραϊκός…Η επόμενη μέρα

10 ή 11 αγωνιστικές ανάλογα με τα ρεπό και τίποτα πλέον δεν έχει ξεκαθαρίσει. Προσωπικά σαν έμπειρος λέω ότι πλην των Τρικάλων, όλες οι άλλες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους θα δώσουν γη και ύδωρ για να πετύχουν την σωτηρία τους. Αν δεν προηγούνταν ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Β’ και η συγκεκριμένη εμφάνιση, θα προβληματιζόμουν. Τώρα όμως και μετά από το ρεπό μας, είμαι αισιόδοξος.

Δέκα παιχνίδια, δέκα τελικοί.

Ξεκινώντας από το ματς κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλής, πρέπει να αρχίσουμε μια συγκομιδή και στα ματς εκτός έδρας. Με τις ομάδες που παίζουμε εντός πλην της Βέροιας, όλες είναι αδιάφορες και αυτό είναι το δύσκολο, γιατί μπορεί να βάλουν παίκτες χωρίς πολλά ματς και αυτοί να αποδείξουν ότι μπορούν. Άρα… σε αυτά τα ματς εμείς πρέπει να έχουμε απόδοση όπως με τον Ολυμπιακό Β΄ και ακόμα καλύτερη για να μην πιστέψουν οι αντίπαλοι ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα έγραψα και πιο πάνω πλην της Βέροιας γιατί είναι πρωτοπόρος έχει καλή ομάδα και δεν έχει την πολυτέλεια απώλειας βαθμών. Όμως σε αυτό το ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες μας, να δείξουν τον πραγματικό ποδοσφαιρικό τους εαυτό και πιστεύω ότι μπορούν.

Μάχες και στο παρασκήνιο…

Σε αυτή την φάση εννοείται ότι η παρουσία του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο. Όπως ρόλο θα παίξει η παρουσία του στα εκτός έδρας ματς με ομάδες που έχουν όπως και εμείς τον ίδιο στόχο της παραμονής. Αν λέω αν… στα ματς με Πιερικό, Καλαμαριά, Θεσπρωτό ή Αριδαία, δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε βαθμούς ε τότε ρε παιδιά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Απλώς, επειδή βλέπω ότι θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στο παρασκήνιο… εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, για σκληρές μάχες.

Δεν είναι η ώρα για απόδοση ευθυνών!

Δεν είναι αυτή τη στιγμή η ώρα για ευθύνες ή για λάθη. Αυτά έγιναν. Το θέμα μας, είναι στις επόμενες αγωνιστικές να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας για να πετύχουμε την παραμονή και μετά έχουμε όλο τον χρόνο να σκεφτούμε με καθαρό μυαλό τι πήγε στραβά και κινδυνέψαμε. Αν λέω αν… θέλουμε το ποδόσφαιρο σε επίπεδο νομού να πάει καλύτερα στο μέλλον, πρώτα από όλα προέχει η σωτηρία των ομάδων μας, εθνικό επίπεδο (Πανσερραϊκός-Παραλίμνιο) και μετά συζητάμε.

Αρχίζουμε μια νέα συνεργασία με το www.SerresSport.gr όπου θα λέμε τις απόψεις μας σε εβδομαδιαία βάση.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img