spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης σε basketball camp στο Σιδηρόκαστρο !!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Την ερχόμενη Τετάρτη (14/6) και για ένα τετραήμερο, ο “Δράκος” του Ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης μαζί με το επιτελείο του θα επισκεφτεί το Σιδηρόκαστρο, όπου και θα πραγματοποιήσει basketball camp.

Το Camp είναι φιλανθρωπικό, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της επετείου της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (14 Ιουνίου 1987) και είναι εντελώς δωρεάν για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ρούπελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου, ΤΟ “ΡΟΥΠΕΛ”, σε απόλυτη συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα την Αντιπεριφέρεια Σερρών και με την στήριξη του Δήμου Σιντικής διοργανώνει camp basket, από 14-17 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου..
Το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, έχει την τιμή να υποδέχεται τον “Δράκο” του Ελληνικού Μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη όπου με το εκλεκτό επιτελείο της Giannakis Academy ( Λινάρδος Ν., Ηλιάδης Σ., Γιαννάκης Δ. κ.α.) θα διδάξει τα “μυστικά” του μπάσκετ.
Το Camp είναι φιλανθρωπικό, γίνεται στα πλαίσια της επετείου της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (14 Ιουνίου 1987) και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Σπυρόπουλο για την απόλυτη στήριξη καθώς και τον Δήμαρχο Σιντικής, Φώτιο Δομουχτσίδη !

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img