spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο «σουπερλιγκάτος» Σιόντης συμφώνησε με τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μέσος με εμπειρία στα «Λιοντάρια»

Ο Στέφανος Σιόντης έρχεται να ενισχύσει τον Πανσερραϊκό στην μεσαία γραμμή με την ποιότητα και την εμπειρία του! Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ και Γιαννιώτης στην καταγωγή, άφησε τον «Άγιαξ της Ηπειρού» και απο την επόμενη σεζόν θα είναι κάτοικος Σερρών. Σουπερλιγκάτος τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στις δυο πρώτες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σιόντης έχει να δώσει στον Πανσερραϊκό, που αναζητά σιγουριά στον άξονα, για την επόμενη χρονιά της ζόρικης… Super League 2.

Ο Σιόντης γνωρίζει απο πρωταθλητισμό…

Μπορεί η ομάδα του Πανσερραϊκού να αλλάζει και να προσβλέπει σε μια ανοδική πορεία την επόμενη χρονιά, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα άνοδο, όμως ο σχεδιασμός, που -ήδη- τίθεται σε εφαρμογή απο την Διοίκηση της ομάδας, θέλει τα «λιοντάρια» να πρωταγωνιστούν απο την αρχή του νέου πρωταθλήματος, που θα έχει λίγες ομάδες και αρκετό ανταγωνισμό!

Ο Σιόντης αγωνίζεται σε μια νευραλγική θέση, που η εμπειρία του, απο τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, μπορεί να κάνει την διαφορά. Μάλιστα τα τελευταία δυο χρόνια ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ, συμμετείχε στις ομάδες των Ηπειρωτών, που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιαννίκη στον πάγκο τους και φέτος με τον Ηρακλή Μεταξά, μπήκαν εύκολα στην πρώτη εξάδα της Super League.

Καταλαβαίνει κανείς, τι μπορεί να δώσει στους «κόκκινους», ενώ ο χαρακτήρας του, θα βοηθήσεις και τους νεαρούς παίκτες που έρχονται απο πίσω για τον Πανσερραϊκό. Άλλωστε κι αυτός βοηθήθηκε κάποτε στο ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό, σε μια ομάδα που κατέκτησε και τίτλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Σιόντη. Ο έμπειρος μέσος, με πολυετή καριέρα στη Super League, θα ενισχύσει τα «Λιοντάρια» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Στέφανος Σιόντης γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1987 στα Ιωάννινα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, καταφέρνοντας να φορέσει τη φανέλα των “πρασίνων” την περίοδο 2008-09.

Έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Αστέρα, στην Κέρκυρα, στην Καβάλα, στον Παναιτωλικό, στην Βέροια, στην Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο, ενώ από το 2018 φόρεσε τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας συνολικά 59 συμμετοχές με την ομάδα της γενέτειρας του.

Συνολικά έχει καταγράψει 193 συμμετοχές και 2 γκολ στην Super League, 71 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League2, αλλά και 40 συμμετοχές και 1 γκολ στα γήπεδα της Κύπρου. Έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές ομάδες U19 και U21.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img