spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο ΠΣΑΠΠ προτείνει την επανέναρξη της SL2

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Έναν μήνα χωρίς αγωνιστική δράση θα συμπληρώσει σε λίγο η Σούπερ Λίγκα 2. Οι ομάδες της κατηγορίας διεκδικούν τα χρήματα που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πάρουν από τα έσοδα του στοιχήματος.

Την ίδια ώρα η Πολιτεία και συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης δείχνει ανυποχώρητος. Η όλη κατάσταση δείχνει αδιέξοδη και ο ΠΣΑΠΠ με τοποθέτησή του την Τετάρτη (22/2) τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας πως ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρξουν και συνομιλίες με τον υφυπουργό ώστε να διευθετηθεί η διαφωνία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΣΑΠΠ, με επιστολή του στο προεδρείο της Super League 2, καλεί τα μέλη του Συνεταιρισμού της κατηγορίας να αποδεχθούν την πρόταση του Συνδέσμου μας και να επιστρέψουν στις επίσημες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Μόλις συμβεί αυτό και με γνώμονα τα όσα αναφέρει δημοσίως ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα υπάρξουν άμεσα και μεταξύ τους συνομιλίες, με σκοπό να διευθετηθεί το μείζων θέμα της τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 620241/21-12-21 ΚΥΑ που εξεδόθη σε εφαρμογή του Ν 4764/20 άρθρου 79».

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img