spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πανσερραϊκός πρέπει να επενδύσει στον θριάμβο επι του Ολυμπιακού Β’!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Επιτέλους ανάσταση για τον Πανσερραϊκό! Θριάμβευσε επι των Πειραιωτών με σκορ 4-0 και ανέκαμψε βαθμολογικά. Η εικόνα των «λιονταριών» επι του Ολυμπιακού Β´, έπρεπε να είναι το σύνηθες…όλης της σεζόν και όχι η εξαίρεση! Οι «κόκκινοι» πρέπει να επενδύσουν στην εμφάνιση αυτή και να πάνε με το πόδι στο γκάζι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος!

Ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Β´ ήταν αυτός που ονειρευτήκαμε το καλοκαίρι αλλά το όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτη…για λόγους που αναλύσαμε πολλάκις! Σα να διάβασαν SerresSport.gr παίκτες και προπονητές κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και επιτέλους παρουσίασαν, οχι μόνο το καλό τους πρόσωπο, αλλά αυτό που θα έπρεπε να δείχνουν κάθε Κυριακή! Απέναντι στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, με τις μεγάλες επενδύσεις σε αυτό το επίπεδο και το θρυλικό όνομα της ομάδας του Πειραιά, ο Πανσερραϊκός πέτυχε μια νίκη υψίστης σημασίας κυρίως για την συνέχεια του πρωταθλήματος! Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας την τελευταία διετία και πρέπει άπαντες να επενδύσουν πάνω σε αυτή και να σώσουν με αξιοπρέπεια την κατηγορία.

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-3-3 με τον Κατσίκα, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Βάντερσον αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Καρασαλίδη και Κεφαλά, στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι ως εξάρι και τους Ανάκογλου, Στίνα ως οχτάρια και τους Μέσσι και Κόντσι στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Κανίς είχε τον ρόλο του ψευτοεννιαριού.

Ανώτερος σε όλες τις γραμμές, επιβλήθηκε απο το πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός!

Ένας Πανσερραϊκός με ορμή, κατάφερε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλει τον ρυθμό του κόντρα στον Ολυμπιακό Β´ και πήρε ότι άξιζε, επιτέλους, σε ένα πολύ δύσκολο ματς, λόγω βαθμολογικής πίεσης και λόγω αντιπάλου.

Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη ήταν συγκεντρωμένοι και έπεφταν με πάθος στις μονομαχίες, κλέβοντας μπάλα, διατηρώντας έτσι την κατοχή, με συνέπεια να μένουν, στο πρώτο δεκάλεπτο, συνέχεια στην επίθεση. Η μεγάλη φάση δεν ήρθε στο 20λέπτο με τον Ολυμπιακό Β´ να ισορροπεί το ματς, χωρίς όμως να απειλήσει τον προσεκτικό αμυντικά Πανσερραϊκό! Οι “κόκκινοι” κατάφεραν και καθάριζαν κάθε μπάλα στην άμυνα τους και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να βρούνε χώρο δράσης στην επίθεση, αλλά ως εκείνο το σημείο δεν είχαν απειλήσει τον Καραργύρη.

Στο 25΄ όμως έγινε μια έξυπνη και γρήγορη εκτέλεση φάουλ στο κέντρο και ο Κανίς πασάρε στον Κόντσι, ο οποίος στην πλάτη της άμυνας των «ερυθρολεύκων», πλασάρε εύστοχα για το 1-0!

Η Σερραϊκή ομάδα συνέχισε να πιέζει και εκμεταλλεύτηκε τον αποσυντονισμό των παικτών του Ολυμπιακού Β´. Οι Στίνα και Ανάκογλου ήταν άριστοι δημιουργικά και αμυντικά, διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα και με σωστές τοποθετήσεις, ενώ και οι δυο ακραίοι μεσοεπιθετικοί, Μέσσι και Κόντσι βρέθηκαν σε τρομερή μέρα, δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, από πάσα του Κόντσι, προς τον Στίνα, ο Μολδαβός πλάσαρε στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστοτεχνικά νίκησε τον Καραργύρη για να γίνει 2-0, με την λήξη του πρώτου μέρους, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη που προδιαγραφόταν.

Ημίχρονο: Πανσερραϊκός 2-0 Ολυμπιακός Β´

Εεε Οοο έτσι ονειρευόμαστε τον Πάνσερραϊκό!


Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν τον αγώνα, όχι κάνοντας διαχείριση στο σκορ, αλλά παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο και δικαιώθηκαν, αφού πέτυχαν άλλα δυο τέρματα, φτάνοντας σε έναν φετινό θρίαμβο και δείχνοντας αυτή τη φορά πως η αξιοποίηση των ευκαιριών μπορεί να κάνει τη διαφορά!


Η κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο του β´ μέρους πέρασε ελαφρώς στον Ολυμπιακό Β’, αλλά οι φάσεις των Πειραιωτών δεν ανησύχησαν την άμυνα του Πανσερραϊκού. Ο Κατσίκας μάλιστα που χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές, έβγαλε με άνεση δυο καλά σουτ του Ξενιτίδη στο 61’ και του Πινακά στο 63’.

Ο Ολυμπιακός Β´ συνέχιζε να πιέζει ψηλά για να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο ματς και ο Πανσερραϊκός με τους ακραίους μεσοεπιθετικούς χτύπησε στην κόντρα. Στο 69’ το λάθος του Καραργύρη με τους συμπαίκτες του στην άμυνα εκμεταλλεύτηκε ο Στίνα που σε κενή εστία από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 3-0, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών και ανακούφισης. Ακολούθησαν αλλαγές από τον Άγγελο Διγκόζη για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και να “κλειδώσει” το ματς, με τους Φουάση, Έππα και Καραμπέρη να δίνουν σημαντικές ανάσες.

Στο 80΄ο Ξενιτίδης, που είναι και αρχηγός του Ολυμπιακού Β´, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 88’, ο νεαρός Μασκανάκης σκόραρε… από τον πάγκο.

Κάνοντας την πρώτη του συμμετοχή φέτος, έχοντας μπει ένα λεπτό νωρίτερα ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα…διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 και αποθεώθηκε από συμπαίκτες και κόσμο.

Τι ακολουθεί;

Η ομάδα μας έχει ρεπό για την 24η αγωνιστική.

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου; Άπαντες αναλογίστηκαν τις ευθύνες τους; Τα γκάζια…απο την διοίκηση έπιασαν τόπο; Οι μπηχτές απο τα ΜΜΕ ξύπνησαν παίκτες και προπονητή; Μπορεί όλα να έπαιξαν τον ρόλο τους, μπορεί και τίποτα και απλώς η ομάδα να βρήκε τις ιδανικές συνθήκες…που πρόσφερε ο κακός αντίπαλος και το εμπορικό όνομα του, για να ξεδιπλώσει τις αρετές της. Βέβαια όπως και να ήταν ο Ολυμπιακός, δεν ήταν χειρότερος, απο τον Ολυμπιακό Βόλου εντός, τ α Τρίκαλα μέσα-εξω, τον Πιερικό, την Καβάλα, την Καλαμαριά και πόσους άλλους αντιπάλους που ο Πανσερραϊκός τους χάιδεψε, αντί να τους πατήσει! Η νίκη αυτή ας μνημονεύετε για καιρό στις Σέρρες και στα αποδυτήρια μέχρι η ομάδα τουλάχιστον να βρεί το αγωνιστικό της μονοπάτι!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι (88′ Μασκανάκης), Ανάκογλου (75′ Έππας), Στίνα (82′ Καραμπέρης), Μέσσι (75′ Φουάσης), Κανίς

Ολυμπιακός Β’: Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46′ Βοΐλης), Ξενιτίδης

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img