spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πανσερραϊκός είναι παντού και κυριαρχεί σε όλα τα σπορ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το πανόραμα των ομάδων του Πανσερραϊκού σε όλα τα σπορ!

Ο σύλλογος του Πανσερραϊκού, αποδεικνύει κάθε εβδομάδα σε όλα τα σπορ, γιατί είναι ο κυρίαρχος στην πόλη και το νόμο μας, με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα!

Οι ομάδες του ιστορικού συλλόγου της περιοχής μας, είναι σε ανοδική τροχιά και το αποδεικνύουν κάθε Σαββατοκύριακο σε κάθε τμήμα. Στο ποδόσφαιρο ήρθε η δεύτερη διαδοχική νίκη κόντρα στον Μακεδονικό με 2-0, έπειτα απο το 1-0 στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό Β’, όπως και στην καλαθοσφαίριση, οι άνδρες επικράτησαν της Ευκαρπίας 72-63 στην Θεσσαλονίκη, μετά τη νίκη επι της Σταυρούπολης. Νικηφόρο αποτέλεσμα είχαν και οι γυναίκες στην Καβάλα, κόντρα στους Πάνθηρες 72-65, συνεχίζοντας το σερί τους. Το βόλεϊ γυναικών πανηγύρισε την τρίτη νίκη σε τρία ματς επι της Αρτέμιδας με 3-0 σετ, ενώ το χάντμπολ απέσπασε σημαντική ισοπαλία στο Κιλκίς 23-23 με τους Πόντιους, μετά απο την μεγάλη νίκη απέναντι στον Μακεδώνα.

Ποδόσφαιρο:

Μεγάλη επιτυχία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την 6η αγωνιστική, με την πρώτη νίκη εντός έδρας, επι του Μακεδονικού στις Σέρρες, για το πρωτάθλημα της Super League 2, με σκορ 2-0. Τα «λιοντάρια» διεκδικούν την άνοδο και το πρωτάθλημα και βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, μια ανάσα απο τον ΠΑΟΚ Β΄ και την ΑΕΛ.

Μπάσκετ Ανδρών:

Ακόμη μια νίκη πέτυχε το τμήμα μπάσκετ, για την 9η αγωνιστική, με την 6η νίκη σε 9 αγώνες επι της Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με σκορ 72-63. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη είναι σε τροχιά ανόδου, κάνοντας πρωταθλητισμό, με πρώτο στόχο την είσοδο στα playoffs!

Μπάσκετ Γυναικών:

Παρέμεινε στην 2η θέση, η ομάδα γυναικών στο τμήμα μπάσκετ, αφού για την 8η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της Α2′ Εθνικής, επιβλήθηκε των Πανθήρων, στην Καβάλα με σκορ 72-65. Η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας μόλις δυο ήττες και βρίσκεται πίσω απο τον πρωτοπόρο Ηρακλή στον πίνακα της βαθμολογίας.

Βόλεϊ Γυναικών:

Έφτασε τις τρεις νίκες, η ομάδα γυναικών στο τμήμα βόλεϊ, σε ισάριθμες αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ, στον Δυτικό Όμιλο. Η Σερραϊκή ομάδα είχε επικρατήσει επι της Καβάλας στην πρεμιέρα με 3-2 σετ και επι της Δραμινής Γαίας, με 3-0 σετ για την 2η αγωνιστική και τώρα επικράτησε της Αρτέμιδας με 3-0 σετ, στις Σέρρες. Η ομάδα του Γιώργου Βαλσαμακή, φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Χάντμπολ Ανδρών:

Μια πολύτιμη ισοπαλία (23-23) απέσπασε στο ντέρμπι κορυφής με τους Πόντιους, στο Κιλκίς, η ομάδα ανδρών στο τμήμα Χάντμπολ, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στον 2ο Όμιλο και τον Α’ Υποόμιλο, της Α’ Φάσης. Τα «λιοντάρια» έχουν επικρατήσει μέχρι στιγμής του Μακεδόνα εντός κι εκτός έδρας και των Ποντίων Κιλκίς στο ΔΑΚ Σερρών, με μόνη απώλεια αυτή κόντρα στην Γυμναστική Ένωση Δράμας. Η Σερραϊκή ομάδα είναι στην πρώτη θέση αυτή την στιγμή.

Κολύμβηση:

H Μαριάννα Φαρδέλλα, ήταν η νικήτρια στον 1ο αγώνα Μεγάλων Αποστάσεων στα 5χλμ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23, που φιλοξενήθηκε στις 27/11 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Με πολύ καλή εμφάνιση του Θανάση Παντόφλατζη (4η θέση) και του Παναγιώτη Νικολούδη (5οη θέση) με ατομικό ρεκόρ και για τους δύο. Μάλιστα η ταλαντούχα αθλήτρια του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. Μαριάννα Φαρδέλλα, κλήθηκε στην Προεθνική Ομάδα Μεγάλων Αποστάσεων, στην κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων, όπως και στην Προεθνική Β΄μαζί με την Ειρήνη Μαρβάκη και την Δέσποινα Πυρίλη στην Προεθνική Β΄ για την σεζόν 2022-2023. Σημαντική επιτυχία είχαμε για τον Στέργιο Εξηντάρα, στο Χειμερινό Κύπελο κολύμβησης 25μ, όπου κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στα 100μ και 200μ πεταλούδα και την 6η θέση στα 100μ ελεύθερο και 7η θέση στα 200μ ελεύθερο.

Καλλιτεχνική Κολύμβηση:

Η αθλήτρια του Σερραϊκού συλλόγου Δαμπάλη Θάλεια κλήθηκε στο καμπ της εθνικής ομάδας γυναικών και συμμετέχει στην προετοιμασία της νέας περιόδου, για την η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών.

Τεχνική Κολύμβηση:

Στην λίστα της Προεθνικής ομάδας της τεχνικής κολύμβησης περιλαμβάνονται 3 αθλητές του Πανσερραϊκού :
• Δαβίτης Νικόλαος
• Καρδάκος Ευάγγελος
• Παπαδοπουλου Δέσποινα Μαρια

Επίσης στην λίστα του αναπτυξιακού προγράμματος επίλεκτων αθλητών / τριών της τεχνικής κολύμβησης περιλαμβάνονται 4 αθλητές του σωματείου μας :
• Κόκκινος Ραφαήλ
• Λίγκας Παναγιώτης
• Μανωλίδης Τζημινόπουλος Φίλιππος
• Κόκκινος Άγγελος

Αθλητική Ρομποτική:

Πριν απο λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης βράβευσε τους παγκόσμιους πρωταθλητές του τμήματος Αθλητικής Ρομποτικής του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., Απόλλωνα Τσελέπη και Δήμητρα Μυλλή, οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση καινοτομίας και δεξιοτήτων στο ομαδικό νέων στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO 2021 στη Νότια Κορέα.

Ακαδημία Τένις:

Με πολύ καλή πορεία και επιτυχίες, επέστρεψαν από το Τριεθνές τουρνουά της Καβάλας οι αθλητές της νεοσύστατης Panserraikos Tennis Academy.

Συγκεκριμένα:
Σμυρίδου Χρυσή 3η θέση
Τσεπετονιδου Ιωάννα 8αδα
Παπαράς Παναγιώτης 8αδα
Κηπουρός Πέτρος 16αδα
Γαβρανίδης Χρήστος 16αδα
Αδαμίδης Ηλίας 16αδα
Σκεμπέρης Δημήτρης 1ο γυρο
Μπουτσιουκα αθανασία 1ο γυρο
Προπονητές: Δημήτρης Τσολάκης και Τσιαπαρίκα Άννα.

Η οργάνωση του Πανσερραϊκού ΜΓΣ φέρνει τις επιτυχίες!

Είναι σημαντικές οι νίκες των «λιονταριών» κάθε εβδομάδα και δυναμώνουν τους δεσμούς των φιλάθλων με τον σύλλογο. Τα συστατικά που καθορίζουν την επιτυχία του Πανσερραϊκού, όμως, δεν είναι μόνο αυτού καθεαυτού οι νίκες, απέναντι σε ομάδες της επικράτειας στις εθνικές κατηγορίες ή το γεγονός ότι βγαίνει εκτός νόμου, το όνομα του τόπου μας!

Πρέπει να σημειωθούν και κάποιοι πολλοί σημαντικοί ακόμα, παράγοντες. Ο Πανσερραϊκός ΜΓΣ, ως οργανισμός απασχολεί στους κόλπους του έμψυχο δυναμικό (αθλητές, προπονητές, γυμναστές, ιατρικά επιτελεία, γραμματειακή υποστήριξη κλπ) προσφέροντας έτσι και με αυτόν τον τρόπο στην Σερραϊκή κοινωνία.

Το σημαντικότερο όμως είναι, ο τρόπος που είναι δομημένος και οργανωμένος ως αθλητικός σύλλογος, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους και όλες να ενταχθούν (με πολλές επιλογές μέσα από τα τμήματα του) σε μικρούς ή μεγάλους στον πιο όμορφο χώρο της κοινωνίας μας. Στον αθλητισμό.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img