spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πανσερραϊκός διορθώνει…τις «ανορθογραφίες» του α’ γύρου στον Βόλο!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη, ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό, στην εκκίνηση του β’ γύρου της Super League 2. Οι «κόκκινοι», θέλουν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, που τους έχει φέρει στα χαμηλά τις βαθμολογίας, με το ρόστερ της Σερραϊκής ομάδας, να είναι το πιο αδικημένο της κατηγορίας και βάσει απόδοσης και με διαιτητικά αίτια, στα μισά τουλάχιστον παιχνίδια του πρώτου γύρου, αποδεδειγμένα!

Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν…στις 6 Νοεμβρίου, απέναντι στον Ολυμπιακό του Βόλου, χάρισε την ισοπαλία με σκορ 2-2, στην τότε ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, αδικώντας μια μεγάλη εμφάνιση, που είχε 2 γκολ, 1 δοκάρι και πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες. Σήμερα απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βασίλη Βούζα, το παιχνίδι είναι ο πρώτος τελικός απο τους δεκάξι, που έχει να δώσει ο Πανσερραϊκός στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός, οτι οι Θεσσαλοί, βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με την Σερραϊκή ομάδα, τότε ο αγώνας αυτός, ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας και την ένταση, που πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο της Νεάπολης, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια, στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλοιώνουν την εικόνα όλων των ομάδων και στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες αλλά είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη και λόγω covid-19, που έχουν μάθει να ζουν άπαντες, ειδικά στην sl2… των 12 αναβολών, της έναρξης! Παρά την κούραση, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού, πρέπει να αποτυπωθεί στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και με οδηγό την προσήλωση στο πλάνο, όπως στα Πηγάδια, κόντρα στον ΑΟΞ, να επιδιώξουν οι Σερραίοι να πάρουν μια νίκη, που θα «ξεχρεώσει» και την εντός έδρας ισοπαλία του πρώτου γύρου.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά οι βάσεις για μια άνετη παραμονή μπορούν να μπουν στη Νεάπολη, όπου ένα χρόνο πριν, το γυριστό σουτ του Πράντο έδινε μια σπουδαία νίκη στον Πανσερραϊκό. Σήμερα ο Άγγελος Διγκόζης, μπορεί να παρατάξει μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με την απουσία του Κεφαλά, λόγω αυστηρής αποβολής στο ματς με την Ξάνθη, να ξεχωρίζει, ενώ μπήκε σε φουλ ρυθμούς και ο Βάντερσον, που η εμπειρία του είναι πολύτιμη. Εκτός με ενοχλήσεις έμεινα, οι Κατσίκας, Στίνα και Μασκανάκης, ενώ ο Ντανιελιάν έχει κάνει λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Γιαννακίδης, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Πίντο, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Ανάκογλου, Μέσι, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Παπαβασιλείου, Σοφιανός.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img