spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πανσερραϊκός δεν είναι χωριό…ούτε διοικείται απο λαμόγια!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Και οι «τυφλοί είδαν»… στον Βόλο, στην Ευκαρπία, στον Πειραιά, στην Καβάλα, στις Σέρρες σε τρία παιχνίδια, στην Βέροια και σε πολλές έδρες πέρυσι! Η διαιτησία εδώ και δυο χρόνια «κυνηγά» τον Πανσερραϊκό εξόφθαλμα, με αποφάσεις, που συζητιούνται σε όλη την χώρα, χωρίς να αλλάζει το παραμικρό. Χωρίς μια συγγνώμη, σε μια ομάδα που πληρώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα λάθη και τα σωστά της.

Ο Πανσερραϊκός δεν έπαιξε και δεν θα παίξει, το βρώμικο παιχνίδι τους και για αυτό δεν τον γουστάρουν. Ο Πανσερραϊκός δεν σουλατσάρει…στα κέντρα τον αποφάσεων και δεν παρακαλάει για «ξεροκόμματα».

Αυτό που γνωρίζουμε εμείς ως μια απο τις παλαιότερες ιστοσελίδες της πόλης, είναι οτι ο Πανσερραϊκός μετά απο τον Θεοδωρίδη, έχει κανονική διοίκηση, που μοχθεί καθημερινά για την επιστροφή των «λιονταριών» στην μεγάλη κατηγορία. Ο Πανσερραϊκός διοικείται απο ανθρώπους, που δαπάνησαν και δαπανούν ετήσια, χρόνο και χρήμα, που δεν λαμβάνουν πίσω, με σκοπό να δημιουργήσουν υποδομές και υπεραξία σε έναν σύλλογο, που για 5ο χρόνια δεν είχε τίποτα δικό του, στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού εδώ και 4 χρόνια, μπορεί να πικράθηκαν αλλά δεν πτοήθηκαν, ούτε απο τις αδικίες της πολιτείας το 2018, ούτε απο την πανδημία, ούτε απο την απουσία του κόσμου…που μόνο χλευάζει απο τα πληκτρολόγια, χωρίς νόημα.

Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός πλέον, διοικείται απο φανερούς επιχειρηματίες και όχι ανώνυμα λαμόγια αμφιβόλου προέλευσης και στάθηκε όρθιος όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες, φροντίζοντας να δημιουργήσει και όχι να καταστρέψει. Είτε αυτό αφορά το ποδόσφαιρο στο νομό Σερρών, είτε αφορά το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις ιδέες των ανθρώπων του Πανσερραϊκού, στηρίχτηκε η αναδιάρθρωση, που θα ολοκληρωθεί την επόμενη τριετία και πάνω στη φροντίδα των μελών του Πανσερραϊκού, ξεκινά μια νέα φωτεινή σελίδα, για το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Αν, εκεί στην Super League 2, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αμφιβάλουν για το ποιοι είναι στην διοίκηση του Πανσερραϊκού και τι δυνατότητες έχουν, ας κοπιάσουν μια βόλτα απο τα Σέρρας, για να τους λυθούν όλες οι απορίες. Αφήστε τους ήσυχους να παράξουν ποδόσφαιρο και μην τους παρασέρνεται στον βούρκο σας, με ανώμαλες διαιτησίες, όπως αυτές του Πολυχρόνη και του Μέγα. Σκιώδεις παράγοντες και βαλτοί διαιτητές, αύριο δεν θα είστε πουθενά, η διοίκηση του Πανσερραϊκού όμως, θα συνεχίσει το έργο της, με ή όχι τρικλοποδιές, όπως έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img