spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Μεγα…λέξανδρος της συμφοράς καταδίκασε τον Πανσερραϊκό σε ήττα!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός εμφανίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δυνατός εκτός έδρας, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και εμφανώς συγκεντρωμένος! Όμως… σήμερα είχε να τα βάλει και με την διαιτησία, απο την Πιερία, με τον ρέφερι Μέγα να καταλογίζει πέναλτι-κλοπή υπέρ της Νίκης, στερώντας απο τα «λιοντάρια» έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για πικρή ήττα γράψαμε μετά, το ματς στην Καρδίτσα…για άδικη γράφουμε μετά το ματς στο Πανθεσσαλικό, αφού ο Πανσερραϊκός συνέχισε τις βελτιωμένες εμφανίσεις κυρίως αμυντικά αλλά με διαιτησία σε εντεταλμένη υπηρεσία, δεν μπορεις να κάνεις και πολλά! Παρά την κλοπή, οι «κόκκινοι» πρέπει να αρχίσουν να δημιουργούν ξανά φάσεις, διότι αν είναι να φτιάξουμε την άμυνα και να χαλάσει…η επίθεση ειδικά την στιγμή που καιγόμαστε για νίκες θα υπάρχει πρόβλημα!

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-4-2, με τον Καβουσάκη, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Πίντο αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Δημητρίου και Κεφαλά στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι και Κρητικό, στην μεσαία γραμμή. Οι Μέσι και Κόντσι τοποθετήθηκαν στα δυό άκρα ως εξτρέμ και τον Κανίς με τον Παπαβασιλείου επιθετικό δίδυμο.

1-0…με κλοπή στο ημίχρονο!

Ο,τι και να γράψουμε για το πρώτο ημίχρονο, θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, το πέναλτι-κλοπή, του ανεκδιήγητου ρέφερι Μέγα, που χάρισε το τρίποντο απο το 18’ στη Νίκη!

Είχε ευκαιρίες και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παπαβασιλείου!

Στο 4’ υπάρχει ένα χτύπημα απο τον Γρομητσάρη στον Παπαβασιλείου…που ο εντεταλμένος Μέγας, δίνει επιθετικό φάουλ!! Το χτύπημα είναι τόσο δυνατό, που οχι μονον είναι πέναλτι αλλα και κόκκινη καρτα.

Στο 11’ ο Κανίς πάτησε περιοχή αλλα δεν πρόλαβε να σουτάρει, αφού αποκόπηκε από τον αμυντικό Γρομητσάρη των «μπλε».

Στο 18’ σημειώθηκε η φάση του αγώνα! Με το ν Κάσσο, να…πέφτει μόνος του εντός περιοχής και τον Μέγα να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι, στο οποιο ευστοχήσε ο Τσουκαλας!

Απο εκεί κι έπειτα ο Πανσερραϊκός θολωμένος ισορρόπησε το ματς και μάλιστα απείλησε για το 1-1.


ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αναγέννηση-Πανσερραϊκος 1-0

Χωρίς ντροπή ο Μέγας συνέχισε το έργο του…

Ο Πανσερραϊκός ήταν αδύνατον να πάρει κάτι απο το συγκεκριμένο ματς, αφού ο διαιτητής Μέγας συνέχισε το αλήτικο έργο του και στο β´ μέρος, μην αφήνοντας με χειρουργικά σφυρίγματα τους παίκτες του Διγκόζη να παίξουν ποδόσφαιρο!

Η Σερραϊκή ομάδα έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με μια κεφαλιά του Ντίαζ στο 64’ και μια εκτέλεση φάουλ απο τον Κανίς στο 84’…που δεν βρήκε στόχο.

Αντίθετα υπήρχε ο «βράχος» Καβουσάκης στο τέρμα που απεσώβησε κάθε κίνδυνο για τους «κόκκινους»!

Με αυτά τα διαιτητικά όργια, η ομάδα στάθηκε καλά και πρέπει να πάρει οτι μπορεί απο εδώ και πέρα χωρίς να δίνει δικαιώματα.

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Η ομάδα του Πανσερραϊκού έχει στοχοποιηθεί απο συγκεκριμένους ανθρώπους και ομάδες της κατηγορίας…που δυστυχώς μπορούν και καθορίζουν αποτελέσματα με αισχρό τρόπο όπως αυτον στον Βόλο! Η διοίκηση έχει τον τρόπο να το λύσει και αυτό αλλά επιλέγει πάντα τον αγωνιστικό δρόμο του ποδοσφαίρου, αφήνοντας το παρασκήνιο σε άλλους… Ίσως λάθος της, αφού ξέρουμε χρόνια τι γίνεται δυστυχώς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αδυναμία της, δεν είναι σίγουρα, επιλογή ήταν! Όσο για αυτούς που λένε οτι ο Πανσερραϊκός δεν έθελξε μετά το πέναλτι…απλώς να πούμε πως αν δεν το έδινε, το ματς θα έληγε 0-0. Πονηροί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κάσσος, Παναγιωτίδης (81′ Πάνος), Τσουκαλάς, Μέτσε (67′ Αθανασίου), Κυριακίδης, Βλαχομήτρος (67′ Κουσκουνάς), Τζιώρας (90’+3′ Κυρίτσης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο, Δημητρίου (85′ Στίνα), Κεφαλάς, Μαρκιόνι (79′ Καραμπέρης), Κρητικός (64′ Έππας), Μέσι, Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (46′ Ντίαζ).

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img