spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Κοκολιός αναλαμβάνει τα ηνία του Ρούπελ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Βρέθηκε ο νέος προπονητής του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, αφού ο Φώτης Κοκολιός συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και θα είναι αυτός που θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 48χρονος Σερραίος προπονητής ανακοινώθηκε μάλιστα το πρωί από τους “μπλε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 48χρονο Σερραίο προπονητή, Φώτη Κοκολιό και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία και έτσι ο coach αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντα του.

Λίγα λόγια

Ο έμπειρος τεχνικός, που είναι παράλληλα και πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση, καθώς και κάτοχος του Μεταπτυχιακού προγράμματος της Προπονητικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής έχει προπονήσει όλα τα ηλικιακά – αγωνιστικά και μη – τμήματα. Με πρώτη του και τελευταία ανδρική ομάδα τον Πανσερραϊκό, θα καθοδηγήσει το Ρούπελ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μια κατηγορία την οποία και γνωρίζει, καθώς είχε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον Ορφέα Ν.Σκοπού (2012-2017) με 4 χρόνια στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Πριν από αυτό πέρασε από τον πάγκο των Ικάρων σαν βοηθός στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ για λίγα παιχνίδια διετέλεσε και σαν πρώτος προπονητής. Μετά τον Ορφέα, ο Πανσερραϊκός τον εμπιστεύτηκε για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και κατάφερε να στεφθεί Νταμπλούχος την σεζόν 2018-19, με την παραμονή του ωστόσο στον πάγκο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να είναι σύντομη. Το Ρούπελ θα είναι ο επόμενος σταθμός του coach σε επίπεδο ανδρών.

Καλή αρχή coach !

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img