spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Καπετάκης στην Προεθνική Εφήβων !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Σπουδαία διάκριση για τον ταλαντούχο έφηβο της Α.Ε. Σερρών, ο οποίος κλήθηκε στην Προεθνική Εφήβων για προπονήσεις την Μ. Τετάρτη (20/04) και Μ. Πέμπτη (21/04) στο βοηθητικό του Ο.Α.Κ.Α. Ο νεαρός shooting guard, που πέρυσι αποτέλεσε μέλος της καλύτερης 5άδας στο Πανελλήνιο Παίδων με την φανέλα των Ικάρων και φέτος ξεχωρίζει με την φανέλα της Α.Ε.Σ σε εφηβικό και ανδρικό πρωτάθλημα θα είναι ο μοναδικός αθλητής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην προεπιλογή.

Μάλιστα, ο Ευδόξιος Καπετάκης και οι συμπαίχτες του κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Κκαιούζη, το ερχόμενο τριήμερο (15-17/04) θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφήβων σε ένα μεγάλο τουρνουά, που λάβει χώρα στο ανανεωμένο ΔΑΚ Σερρών και θα υπάρχει και ιντερνετική κάλυψη από τον σύλλογο της Α.Ε.Σ.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Α.Ε.Σ…

Ο Ευδόξιος Καπετάκης στην Προεθνική Εφήβων!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Σερρών εκφράζει την υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την πρόσκληση της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) προς τον αθλητή της ομάδας Εφήβων Ευδόξιο Καπετάκη να συμμετάσχει στο κλιμάκιο της ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ.
Ο αθλητής της ΑΕ Σερρών είναι ο μοναδικός αθλητής από όλη την Ενωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) που κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ που θα πραγματοποιηθούν στο Βοηθητικό του ΟΑΚΑ την Μ.Τετάρτη 20/4 και Μ.Πέμπτη 21/4/2022.
Η επιτυχία αυτή του αθλητή της εφηβικής ομάδας της ΑΕΣ είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο, για την αγωνιστική εξέλιξη των ταλαντούχων παικτών.
Αποτελεί δε την επίτευξη ενός από τους στόχους που έθεσε η Διοίκηση της συμπόρευσης των Σερραϊκών ομάδων, κ.κ. Παναγιώτου Τάσος (Πρόεδρος ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Βέρρου Κωνσταντίνου (Πρόεδρος ΑΕΣ και Γενικός Αρχηγός της Συμπόρευσης), για την ανάδειξη και εξέλιξη σερραίων παικτών.
Το ΔΣ
*Φώτο-πηγή: Α.Ε Σερρών
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img