spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός κάλει όλα τα τμήματα πλάι στο ποδόσφαιρο!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με μια θερμή ανακοίνωση του, ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός ΜΓΣ, στηρίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα, στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στη Νίκη Βόλου, όπου θα κρίνει και την παραμονή του στην Super League 2.

Ο ερασιτέχνης, καλεί όλα τα τμήματα της ομάδας, να σταθούν πλάι στο ποδόσφαιρο, με την παρουσία τους, στο γήπεδο την Κυριακή (14:45) με σκοπό η ομάδα να πάρει τη νίκη και να σωθεί!

Οι σχέσεις ΠΑΕ και ΜΓΣ είναι οι καλύτερες των τελευταίων 10 ετών, με τους προέδρους κ.κ. Καζία και Παναγιώτου αντίστοιχα να διατηρούν φιλικές σχέσεις και υποστηρίζουν εμπράκτως όλα τα τμήματα του ιστορικού Σερραϊκού συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανσερραϊκός ΜΓΣ, είναι ένας και αδιαίρετος σε όλα τα σπορ!

Καλούμε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, με τους αθλητές και τα επιτελεία τους, όπως και τους φίλους των «λιονταριών», να στηρίξουν με θέρμη την ποδοσφαιρική μας ομάδα, την προσεχή Κυριακή 1 Μαΐου (14:45), στον τελευταίο της αγώνα, κόντρα στη Νίκη Βόλου!

Με την παρουσία μας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, ενισχύουμε τον Πανσερραϊκό μας, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Super League 2!

Για σας Θεός…για μας ο Πανσερραϊκός!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img