spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Οπαδοί της νίκης! Κάποιοι νομίζουν οτι το ποδόσφαιρο παίζεται με τα…λόγια!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Απορία προξένησε σε όλη την συντακτική ομάδα του SSN, η κριτικη του ρεπορταζ, του αγώνα του Πανσερραϊκού με την Βέροια.

Ένα ματς που οι «κόκκινοι» έχασαν αποδεδειγμένα στις λεπτομέρειες, απέναντι στην πρωτοπόρο και με διαφορά Βέροια, που μπορεί να μην αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά έχει ποιότητα και εμπειρία σε όλες τις γραμμές, ενώ διαθέτει και το know how…ας το γράψουμε Ευρωπαϊκά, για να ανέβει!

Ο Πανσερραϊκός εαν επαίζε στα μισά, εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όπως προχθές θα είχε ήδη 30 βαθμούς και θα σκεφτόμασταν την μεταγραφική περιόδο του Ιούνη! Κατανοούμε γιατί αυτό που βλέπουμε και καταθέτουμε, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό… αλλά θα το αναλύσουμε.

Όσοι σχολίασαν την ανάλυση του αγώνα επικριτικά και αναρωτιούνται που είδαμε κάτι καλό στην Σερραϊκή ομάδα προχθές, ας σκεφτούν πρώτα-πρώτα τι βαθμολογική διαφορά έχουν οι δυο ομάδες και με τι ψυχολογία μπαίνουν σε κάθε ματς.

Και οι δυο σίγουρα αγωνίζονται, με το «μαχαίρι στα δόντια», αφού η παραμονή απο την μια και η άνοδος απο την άλλη είναι στόχοι άκρως πιεστικοί. Όμως η Βέροια έχει ρολάρει, έχει διαφορά ασφαλείας απο τους διώκτες της, ενώ ο Πανσερραϊκός παίζει με την «πλάτη στον τοίχο σε κάθε ματς» και οτι λάθος συμβαίνει στοιχίζει.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού διαθέτουν ατομικό ταλέντο, που υπο προϋποθέσεις μπορεί να γίνουν «πολεμικό όπλο», όμως αυτό δεν συνεβή παρά ελάχιστες φορές φετός, ενώ η απουσία εμπειρίας αυτών των παιδιών στα μεγάλα κυρίως ματς… είναι αγκάθι.

  • Όσοι σχολιάζεται αρνητικά εναντιόν της Βέροιας μάλλον εστιάζεται στο όνομα του αντιπάλου περισσότερο και λιγότερο στην αγωνιστική αξία των ομάδων. Το γεγονός οτι ο Πανσερραϊκός έχει κοντράρει στα ίσα φέτος όλους τους μεγάλους, σε μια δύσκολη χρονιά, δίνει εύσημα και οχι αναθέματα.
  • Όσοι σχολιάζεται αρνητικά για την απουσία επιθετικών εμπνεύσεων, θυμίζουμε οτι στο πρώτο μισό με Σαραγόσα ο Πανσερραϊκός έκανε διπλάσιες ευκαιρίες απο ότι τώρα, δεν σκόραρε με ευκολία όμως και ηταν ευάλωτος αμυντικά. Τώρα υστερεί σε φαντασία μπροστά αλλά κόντρα στο Top 5 της λίγκας, αυτό είναι νορμάλ. Με την ορμή που είχε ο Πανσερραϊκός το Σάββατο, εάν άνοιγε το σκορ στο 30’ με το σουτ του Στίνα η Βέροια που είχε εγκλωβιστεί μεσοαμυντικά ήδη…θα έχανε όπως ο Ολυμπιακος Β´.
  • Όσοι σχολιάζεται αρνητικά, για το πάθος των παικτών, αδικείται την προσπάθεια τους, διότι ο Πανσερραϊκός του β´ γύρου, εκτός απο την κακή εικόνα, κόντρα στα «αμούστακα» του ΠΑΟΚ Β´, έχει αγωνιστεί συγκεντρωμένα και με στοχοπροσήλωση σε όλα τα παιχνίδια.

Επομένως αδιαφορία δεν υπάρχει, ενώ και ήττα απο μια καλύτερη ομάδα αποδεδειγμένα αλλα με ζόρικο τρόπο…μόνο για κριτική δεν είναι!

Το οτι πήγατε μια φορά στο γήπεδο και η ομάδα δεν κέρδισε, δεν σημαίνει οτι πρέπει να κερδίζει πάντα ή να την απαξιώνουμε, όταν αυτό δεν συμβαίνει. Το παράδειγμα αυτών που είναι κάθε αγωνιστική στην εξέδρα αποτελεί πρότυπο. Αναλύστε μέσα σας, όλες τις συνθήκες ενός αποτελέσματος και μάθετε να αγαπάτε τον Πανσερραϊκό και όχι μόνο το αποτέλεσμα, ενσωματώνοντας το γήπεδο στις συνήθειες σας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img