spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός 1-1: Η ίωση…των καθυστερήσεων χτύπησε και πάλι!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ισοπαλία Ξανά στο φινάλε για τον Πανσερραϊκό που κρατούσε στα πόδια…του μια σπουδαια εκτός έδρας νίκη αλλά η παθογένεια των καθυστερύσεων χτύπησε ξανά τα «λιοντάρια»! Βέβαια αν μετρουσε το κανονικό γκολ του Μπεργκστρομ που κακως ακυρώθηκε τωρα θα πανηγυριζαμε ενα ακομα τρίποντο!

Έτσι ξεκίνησε ο Πάμπλο Γκαρσία:

Ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Χόβαν στην εστία, τους Πεταυράκη, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτη και Ντάνκερλουι τετράδα στην άμυνα, τους Μορέιρα και Ουεντραόγκο στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Χατζηστραβό ως επιτελικό χαφ και τους Μασαρίποφ και Πηλέα στα δύο άκρα, με τον Άλεξιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαραθώνιος καθυστέρησε το ματς…

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00, αλλά οι Περιστεριώτες έφτασαν με καθυστέρηση στο γήπεδο και το παιχνίδι ξεκίνησε στις 19:30.

Α΄ Ημίχρονο

Στο 10’, ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε ένα δυνατό σουτ και ο Χόβαν απομάκρυνε με δυσκολία.

Στο 11’ ο Άλεξιτς δοκίμασε το σουτ, από δύσκολη θέση, αλλά δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα.

Στο 23’, ο Πανσερραϊκός σκόραρε με τον Μπέργκστρομ, αλλά η φάση ελέγχθηκε στο VAR για φάουλ του Άλεξιτς…όπου δεν υπήρχε ποτέ πάνω στο Ασεβέδο και ο διαιτητής Κατοίκος, αφού τον κάλεσε το VAR να τσεκάρει την φάση, αφού δεν υπήρχε κανένα φάουλ και το γκολ ήταν καθαρό, εφηύρε χέρι του Χατζηστραβού και 3’ λεπτά αργότερα το ακύρωσε λανθασμένα!

Στο 26’, Ο Γιάννης Αγγελόπουλος από τον Ατρόμητο και ο Στέλιος Μαραγκός από τον Πανσερραϊκό είδαν κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία στην φάση που ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Πανσερραϊκού.

ΓΚΟΛ! 0-1. Στο 41’, χάθηκε το τόπι…και ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Ζήση Χατζηστραβό. Ο Έλληνας μέσος έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε στον Μασαρόποφ. Αυτός τον βρήκε μέσα στην περιοχή και ο Χατζηστραβός εκτελένωτας με τη μια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45+4’, Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Ασεβέδο έκανε το γύρισμα στον Ντε Μποκ, αλλά το σουτ σταμάτησε σε πόδι παίκτη του Πανσερραϊκού.

Στο 45+6’, Σέντρα του Ρομπάιγ από τα δεξιά, ο Ασεβέδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Ο Χατζηστραβός έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 41ο λεπτό, ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μπέργκστρομ, για χέρι του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Ημίχρονο: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 0-1

Β΄ Ημίχρονο

Στο 54’, Απείλησε ο Πανσερραϊκός. Ο Άλεξιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Τσιντώντας απομάκρυνε σε κόρνερ με το πόδι.

Στο 59’, ο Μασαρίποφ χτύπησε στον δεξιό του αστράγαλο και βγήκε έξω με φορείο. Στη θέση του θα περάσει ο Ματίας Τομάς.

Στο 65’, ο Κούντε εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Χόβαν αντέδρασε και έβγαλε εκτός φάσης Τζαβέλλα και Ασεβέδο.

Στο 75’, Ο Ουεντραόγκο έστρωσε στον Τομάς, αυτός έκανε το σουτ από τη γωνία της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90+3’, Καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό που έφυγε ωραία στην αντεπίθεση. Ο Τομάς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με ψιλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΓΚΟΛ! 1-1! στο 90+4’, Ο Τουτ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τιμώρησε τον Πανσερραϊκό, που δεν σκόραρε ενα λεπτό νωρίτερα με τον Τόμας.

Ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, στο Περιστέρι, αφού για ακόμη ένα ματς, προδώθηκε στις καθυστέρησεις και δέχτηκε την ισοφάριση.

Τελικό αποτέλεσμα: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1

Τι ακολουθεί;

Την 12η Αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστορμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (89’ Κολομπίνο), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60’ Τομάς), Άλεξιτς.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img