spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ξεχωρίζει το Ρούπελ-Γ.Σ Σερρών, κλείνει την χρονιά η Ηράκλεια απέναντι στην Α.Ε.Σ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

05/03  ΡΟΥΠΕΛ  –  Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  17:00

Το απόγευμα της Παρασκευής θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους Ρούπελ και Γυμναστικός σε ένα παιχνίδι, που σημαδεύει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Οι “μπλε” έχουν και το εκτός έδρας εξ αναβολής στην Προσοτσάνη, ενώ οι “πράσινοι” τελειώνουν την κανονική περίοδο και θα περιμένουν να μάθουν την τελική τους θέση.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με καλή ψυχολογία, ο Νίκος Κηρύκος δούλεψε με τους παίχτες του και άπαντες είναι έτοιμοι για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα έχοντας μάλιστα και την συμπαράσταση των φιλάθλων που αναμένεται να δώσουν το παρόν. Από την άλλη, ο Γιάννης Μπουτάκογλου και οι παίχτες του μόνο αδιάφοροι δεν είναι, καθώς θέλουν να εξασφαλίσουν την 3η θέση και να βάλουν δύσκολα στους “μπλε”, κάτι που δεν κατάφεραν στον α’ γύρο (51-63).

 Όσον αφορά το ρεκόρ των δυο ομάδων το Ρούπελ βρίσκεται στην 1η θέση και στο 11-1, ενώ ο Γυμναστικός στην 3η θέση και στο 8-5. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 17:00 με διαιτητές τους Αλευρά και Νέδογλου Α.

 

05/03  Α.Ε.Σ  –  ΗΡΑΚΛΕΙΑ  19:00

Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους αγωνίζονται το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Ομόνοιας (19:00). Από την μια, η Α.Ε.Σ που θέλει μόνο νίκη και περιμένει τον Αστέρα Καβάλας σε εξ αναβολής παιχνίδι για να μάθει αν θα τερματίσει στην 4άδα, ενώ από την άλλη η Ηράκλεια η οποία πέτυχε 3 νίκες την φετινή χρονιά και θέλει να την κλείσει με μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί για το ροζ φύλλο αγώνος, κάτι που καλούνται να δείξουν και εντός παρκέ. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Νέδογλου Ζ. και Καντζουρίδης.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Αστέρας Καβάλας – Τιτάνες Δράμας

Μακεδόνες Κρηνίδων – Προσοτσάνη

Ρούπελ – Γ.Σ Σέρρες

Α.Ε.Σ – Ηράκλεια

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img