spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ξεσηκωμός για το Μακεδονίτικο ντέρμπι με την Βέροια στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Όλοι στις επάλξεις για το σημερινό Μακεδονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Βέροια στις 17:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κόκκινοι»…περιμένουν με «ανοιχτές αγκάλες» την Βέροια, για την κερδίσουν και να πάρουν κι άλλη βαθμολογική ανάσα στην δύσβατη πορεία προς την σωτηρία της Super League 2.

Στην πόλη επικρατεί μια διάχυτη ατμόσφαιρα για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, ενώ και οι ΠΑΕ με την σειρά της, φρόντισε να «ξυπνήσει» τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, με σχετικά teaser και συνεντεύξεις απο τους Σερραίου και έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας που όχι μόνο έκαναν κάλεσμα στον κόσμο αλλά υποσχέθηκαν να είναι συνεπείς στις μάχες των τελευταίων αγωνιστικών!

Με 23 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πανσερραϊκού μας, για το ματς με την Βέροια

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με τον Αγγελο Διγκόζη να ανακοινώνει 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαβασιλείου, Μέσι και Βάντερσον που αντιμετώπιζαν ενοχλήσεις, ενώ πάντα εκτός είναι και ο τραυματίας Ριβάλντο.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Κατσίκας, Γιαννακίδης, Ζέρης, Ντανιελιάν, Γιανναράκης, Δημητρίου, Καρασαλίδης, Πίντο, Κεφαλάς, Καραμπέρης, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Σοφιανός, Μασκανάκης, Aνάκογλου, Στίνα, Κασμερίδης, Φουάσης.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με μια ακόμα μεγάλη νίκη!

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φύγει με βαθμό της ισοπαλίας, από το Καυτανζόγλειο, με το 1-1 κόντρα στον Ηρακλή, να του δίνει ψυχολογία, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Οι αποστάσεις απο την 10 θέση είναι σε απόσταση δυο νικών, ενώ υπάρχουν και πολλά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους. Ο Πανσερραϊκός αν καταφέρει να κάνει μια ακόμα μεγάλη νίκη μετά του Ολυμπιακου Β’, τότε θα μπει σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων του.

Με δύο σημαντικές απουσίες η Βέροια στις Σέρρες

Κάποιοι την λένε κυνική, επειδή απλώς κερδίζει τα ματς με αυτό το καλοδουλεμένο σύνολο, που δεν εντυπωσιάζει αλλά κάνει την δουλειά στο γήπεδο, παίρνοντας νίκες. Οι αντίπαλοι της, φωνάζουν συνεχώς για την διαιτησία, σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Ας ελπίσουμε οτι στις Σέρρες δεν θα δούμε καμία «ομορφιά» και θα γίνει ένας δίκαιος αγώνας.

Δύο σημαντικές απουσίες μετράει ο Παύλος Δερμιτζάκης για την αναμέτρηση. Ο πολύπειρος κόουτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Κάτσε και Μαραγκό που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και τον Μυστακίδη που απέχει εδώ και καιρό. Μόνιμα απόντες από την αρχή της σεζόν οι Τσιμόπουλος, Τασιόπουλος, Αντέμ, Ισαακίδης και Μπαϊντού.

Κάντο όπως ο Ολαϊτάν!

Ο Πανσερραϊκός στο περσινό ντέρμπι κορυφής είχε βρει τον τρόπο να επικρατήσει της Βέροιας με μια βολίδα του Μαικλ Ολαϊτάν. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το φετινό ματς και ποιος μπορεί να αποδειχτεί ηρωικός για τα «λιοντάρια»!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img