spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Να κλείσουν την κανονική περίοδο με νίκη θέλουν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, με σύμμαχο τον κόσμο (5/3, 13:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και τον 4ο όμιλο, αφού την Κυριακή διεξάγεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γυναίκες του Πανσερραϊκού που προέρχονται από δυο σερί ήττες, επιθυμούν και καλούνται να αντιδράσουν και να υπερκεράσουν το εμπόδιο των Πάνθηρων για να εξασφαλίσουν την 3η θέση και να είναι πολύ πιθανό να τερματίσουν και στην 2η θέση (θα περιμένουν ήττα του Πιερικού).

Η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη είχε κάποια μικροπροβλήματα μέσα στην εβδομάδα, αλλά όλα κύλησαν ομαλά στο φινάλε και είναι έτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι (13:00) με τον κόσμο να καλείται να βοηθήσει για άλλη μια φορά τις “λιονταρίνες”. Γκάλιου και Ούμε δεν θα ενισχύσουν τις “κόκκινες”. Από την άλλη, οι Πάνθηρες έρχονται και αυτοί στις Σέρρες με στόχο την νίκη για την κατάληψη της 5η θέσης έχοντας πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια τους.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Πανσερραϊκός είχε επικρατήσει με 65-72 στην Καβάλα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Λαμπρέλλης – Δώνης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img