spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Να γυρίσει… τον «διακόπτη» κόντρα στη Νίκη Βόλου θέλει ο Πανσερραϊκός!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με 2 σημαντικά προβλήματα ταξίδεψε για τον Βόλο ο Πανσερραϊκός!

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο Πανσερραϊκός, ταξίδεψε στην Θεσσαλία, με δυο σημαντικές απουσίες. Αυτή του Δημήτρη Ανάκογλου, που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα απο κάποιο χτύπημα κι αυτή την φορά, οι ενοχλήσεις ήταν σημαντικότερες, ώστε να τον κρατήσουν εκτός, ενώ και ο Βάντερσον δεν μπορεί να ενσωματωθεί ακόμα κανονικά.

Επιτακτική η νίκη και οι βαθμοί!

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να αναζητά την πρώτη νίκη για το 2022, που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα και θα ηρεμήσει την Σερραϊκή ομάδα, που πάσχει απο αυτοπεποίθηση, όλη την φετινή χρονιά. Τα «λιοντάρια» είναι η πιο αδικημένη ομάδα της κατηγορίας, αφού με βάση το συγκεκριμένο ρόστερ, δεν έχει τις νίκες και τους βαθμούς που πρέπει ενώ ταλαιπωρείται και στα χαμηλά της βαθμολογίας. Η Νίκη Βόλου, φέτος με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο της είναι μια κανονική ομάδα, με ποιότητα και σθένος, που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι.

Ο Άγγελος Διγκόζης και οι παίκτες τους δεν θα έχουν εύκολο έργο αλλά έχοντας εικόνα απο το τελευταίο ματς κόντρα στην Καρδίτσα που διεκδικεί το κάτι παραπάνω, τότε οι «κόκκινοι» μπορούν να κάνουν την ζημιά, όπως και με οποιονδήποτε αντίπαλο, εάν είναι συγκεντρωμένοι!

Η αποστολή έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Πίντο, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Στίνα, Μέσι, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Παπαβασιλείου, Σοφιανός, Μασκανάκης.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img