spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Να αφήσει πίσω την ήττα και να επανέλθει άμεσα στις νίκες κόντρα στην ανεβασμένη Χ.Α.Ν.Θ επιθυμεί ο Πανσερραϊκός STIHL (11/2, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ήττα στον Λαγκαδά έχει πεισμώσει την ομάδα του Πανσερραϊκού STIHL, η οποία το Σάββατο υποδέχεται στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” την ανεβασμένη Χ.Α.Ν.Θ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα “λιοντάρια” έχουν δουλέψει όλη την εβδομάδα για ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, αλλά πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από δυο μεγάλες εντός έδρας νίκες κόντρα σε Λεύκιππο και Γέφυρα, ενώ στο μεσοδιάστημα είχαν χάσει στις λεπτομέρειες στον Μακεδονικό.

Ο coach Κακιούζης έχει ζητήσει συγκέντρωση από το ξεκίνημα και πέρα του Νικολόπουλου όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι κανονικά στην διάθεση του. Την υποστήριξη του κόσμου του έχει ανάγκη ο Πανσερραϊκός STIHL ειδικά τώρα, που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 17:00 με διαιτητές τους Ελευθεριάδη – Παπαγεωργίου – Θεοδωρίδη.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img