spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μόνο νίκη ψάχνει το φορμαρισμένο Ρούπελ στο Σιδηρόκαστρο για να πλησιάσει στα playoffs (19/3, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι μέχρι το επόμενο αποτελεί αυτό της Κυριακής για την ομάδα του Ρούπελ, η οποία έχει αποκλειστικό στόχο την νίκη κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς για να πλησιάσει την προνομιούχο τετράδα και να περιμένει μετά, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει το ρεπό της. Οι “μπλε” με νίκη και ευνοϊκό αποτέλεσμα στο Βασιλικά – ΓΑΣ Κομοτηνής (νίκη Κομοτηνής) ή στο Ανατόλια – Κ.Α.Ο.Χ (νίκη Κ.Α.Ο.Χ) θα πανηγυρίζουν από το βράδυ της Κυριακής…αλλιώς θα περιμένουν μέχρι τις 2 Απριλίου για να μάθουν την οριστική θέση τους (τότε είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου).

Ο coach Κοκολιός έχει ζητήσει από τους παίχτες του σοβαρότητα και πειθαρχία για το παιχνίδι κόντρα στον επικίνδυνο Απόλλωνα. Το Ρούπελ προέρχεται από σερί 5 νικών και θέλει να το επεκτείνει, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας (ρεκόρ 6-12) και σερί 2 νικών.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου, η Καλαμαριά είχε επικρατήσει με 73-68 με την διαφορά ωστόσο να μην παίζει κανένα ρόλο στο παιχνίδι της 19ης Μαρτίου. Το κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου αναμένεται πιο γεμάτο από ποτέ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, με τον κόσμο να καλείται να στηρίξει για ακόμη μια φορά την ομάδα του. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Διαμαντής – Κάννης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img