spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μπακιρτζίδου: “Σημαντική νίκη… Ότι καλύτερο στον coach Ρούλη”!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Για την νίκη στην Ξάνθη επί της Ασπίδας, την καλή εικόνα της ομάδας αλλά και την λύση συνεργασίας με τον coach Πασχάλη Ρούλη μίλησε στο SSN η έμπειρη center του Πανσερραϊκού, Μαρίνα Μπακιρτζίδου.

Για άλλο ένα παιχνίδι η υψηλόσωμη αθλήτρια των “λιονταριών” ξεχώρισε και βοήθησε την ομάδα της να κατακτήσει την 8η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά…

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πολύ το ροζ φύλλο. Ποιο σημείο θεωρείς κομβικό για την έκβαση της αναμέτρησης;

Πράγματι ήταν μια σημαντική νίκη σε μια επικίνδυνη έδρα, αλλά η ομάδα παρόλο τα λάθη και την αστοχία της για άλλη μια φορά απέδειξε την θέληση και την δύναμη ψυχής που διαθέτει.

Θεωρείς ότι η ομάδα έχει πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ή στοχεύετε σε κάτι πιο συγκεκριμένο λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς;

Ο στόχος μας ήταν και είναι να παραμείνουμε «ομάδα» ασχέτως με τις νίκες ή τις ήττες που θα υπάρχουν, διότι η ομάδα είναι ένα δυναμικό σύνολο που έχει ένα κοινό σκοπό . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει θετικά αποτελέσματα και μέχρι την τελευταία αγωνιστική για αυτό θα παλεύουμε .

Μια απρόσμενη είδηση έβγαλε η αποστολή της ομάδας, αφού ο coach Ρούλης δεν ταξίδεψε μαζί σας λόγω λύσης της συνεργασίας κάτι που γνωστοποιηθηκε μετά το παιχνίδι. Ένα σχόλιο για αυτό…

Δεν θα ήθελα να κρίνω μια απόφαση της διοίκησης, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μου ωστόσο θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Πασχαλη Ρούλη και είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργαστήκαμε. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει το έργο του γιατί έχει πολλά να προσφέρει στο Σερραϊκό μπάσκετ.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img