spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μπίλιος: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Αγία Βαρβάρα, ο νεαρός προπονητής του Λευκώνα, Γιώργος Μπίλιος μίλησε στο SSN για την αναμέτρηση δηλώνοντας ικανοποιημένος και περήφανος για την μεγάλη προσπάθεια και τόνισε ότι υπάρχει ακόμη μια αγωνιστική για να τελειώσει το σενάριο της πρόκρισης.

Αναλυτικά…

Πέρασε μια χρονιά, που μόνο ικανοποίηση και υπερηφάνεια μπορώ να αισθάνομαι για την.προσπάθεια των παιδιών του Λευκώνα. Βέβαια υπάρχει πικρία για την μια και μοναδική ήττα στην Καβάλα. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ματς και είχαμε δύσκολο έργο στο δεύτερο προκειμένου να καλύψουμε μια διαφορά 14 πόντων. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και φτάσαμε στην ανατροπή. Εκεί παίξανε ρόλο κάποια λάθη είτε δικά μας είτε άλλων και μένουμε στην ικανοποίηση για την νίκη, αλλά όχι και για την κάλυψη της διαφοράς. Όπως και να έχει, υπάρχει μια αγωνιστική ακόμη και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την νίκη στην Δράμα.

Μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια και στους Εφήβους της Α.Ε.Σ για την πρόκριση στο Πανελλήνιο όντας βοηθός του κόουτς Κακιούζη την φετινή χρονιά.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την εφηβική ομάδα της Α.Ε.Σ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

*By Θοδωρής Δαλαγκόζης

**Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img