spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μονόδρομος η νίκη για το Ρούπελ κόντρα στις Φέρες (8/5, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

08/05  Ρούπελ Σιδηροκάστρου  Vs  Θύελλα Φερών  17:00

 

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τις Φέρες το “συγκρότημα” του Νίκου Κηρύκου. Το Ρούπελ μετά το κάκιστο απόγευμα κόντρα στην Αγία Βαρβάρα και την ήττα δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια και καλείται να κάνει νέα αρχή. Αντίδραση, αποφασιστικότητα και νίκη είναι τα 3 απαραίτητα στοιχεία ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον κόσμο να καλείται να δώσει δυναμικό παρόν και να ωθήσει την ομάδα στην επιστροφή στα ροζ φύλλα αγώνος.

Αντίπαλος των “μπλε” η αξιόλογη Θύελλα, η οποία παίζει και αυτή το τελευταίο της “χαρτί”, καθώς μετράει 2 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (58-64 από την Αγία Βαρβάρα, 85-66 στον Αστέρα). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Σιδηροκαστρινούς, που δεν πρέπει να δώσουν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους. Το διαιτητικό δίδυμο είναι ίδιο με αυτό στην Καβάλα, αφού Ισιγώνης – Παπαθεολόγου θα σφυρίξουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους “μπλε”.

Σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει το μενού της 3ης αγωνιστικής, αφού το Σάββατο (17:00) Αστέρας και Αγία Βαρβάρα αναμετρώνται με το αποτέλεσμα να επηρεάζει και το πως θα κυλήσει ο β ‘ γύρος.  

*Το sport-sidirokastro θα κάνει live ενημέρωση (λεπτό προς λεπτό) όσα συμβούν στην αναμέτρηση..

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img