spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μονόδρομος η νίκη για το Ρούπελ, που υποδέχεται τους Αμπελόκηπους (27/11, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Μετά την οριακή ήττα στον πόντο στην Ξάνθη, το Ρούπελ από τις αρχές της εβδομάδας έχει σημαδέψει το παιχνίδι της Κυριακής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Το σύνολο του Φώτη Κοκολιού γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά με την ώθηση του κόσμου και την δύναμη της έδρας, οι “μπλε” καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς ακολουθούν δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Θεσσαλονίκη πριν το ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής (αποσύρθηκε το Λάκκωμα από το πρωτάθλημα). Μάλιστα, αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο για το 2022.

Με προβλήματα “κύλησε” η εβδομάδα για την ομάδα του Ρούπελ, με τον coach Κοκολιό να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να γνωρίζει τους διαθέσιμους για το παιχνίδι της Κυριακής. Όπως και να έχει, άπαντες γνωρίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να περάσει από το Σιδηρόκαστρο. Οι Αμπελόκηποι, από την άλλη προέρχονται από ήττα στα Βασιλικά και βρίσκονται μια νίκη πίσω από το Ρούπελ (3-4 ρεκόρ) έχοντας επιδείξει αξιόλογο σύνολο έως τώρα.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Θεοδωρίδης – Καρυπίδης. Δυναμική αναμένεται να είναι για άλλο ένα παιχνίδι η παρουσία του κόσμου. 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img