spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με 6ο παίχτη τον κόσμο, ο Πανσερραϊκός STIHL καλείται να “αρπάξει” την ευκαιρία κόντρα στον Μακεδονικό και να πλησιάσει την κορυφή !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Η περίοδος των εορτών έχει τελειώσει για την ομάδα του Πανσερραϊκού STIHL, ο οποίος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (7/1, 17:00) στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” τον Μακεδονικό σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κορυφής. Τα “λιοντάρια” μετά από 4 διαδοχικές νίκες έχουν “σκαρφαλώσει” στην 3η θέση της βαθμολογίας σε τριπλή ισοβαθμία, με τον Μακεδονικό να βρίσκεται μια νίκη πάνω όπως και την Γέφυρα. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν κανείς την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους με νίκη και +5 να βάζουν από “κάτω” τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είχαν επικρατήσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 82-78.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη ξεκουράστηκε το διάστημα της διακοπής, γέμισε τις μπαταρίες της και δούλεψε πάνω στις αδυναμίες της με σκοπό να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Με “σύμμαχο” τον κόσμο και την έδρα, οι “κόκκινοι” έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή κερδίζοντας το παιχνίδι κόντρα στον Μακεδονικό. Οι “πράσινοι” από την άλλη με ρεκόρ 8-2 προέρχονται από ευρεία ήττα στην Γέφυρα (82-62) και θέλουν να “ρεφάρουν” για να μην χάσουν περαιτέρω έδαφος στην κούρσα ανόδου.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img