spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με τους κατάλληλους παράγοντες το Σερραϊκό μπάσκετ ανατέλλει ξανά!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το Σερραϊκό μπάσκετ συσπειρώθηκε το φετινό καλοκαίρι, μετά απο πολλά χρόνια και τώρα ανατέλλουν οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας, για την επόμενη μέρα!

Σε μια πάρα πόλυ δύσκολη συγκυρία κοινωνικά και αθλητικά μετά τον κορωνοϊο, η Σερραϊκή καλαθοσφαίριση, μπορεί να χαμογελά, αφού έχει εκείνους τους παράγοντες, που έχουν όραμα και καθαρή ματιά για να φέρουν την πρόοδο, σε ένα σπορ, που οι Σερραίοι το αγαπούν και το στηρίζουν, ανεξαρτήτως χρωμάτων και ονομάτων, εδώ και χρόνια!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Η φωτογραφία του άρθρου, θα μπορούσε να έχει πολλές λεζάντες! Όμως έχει μια ουσιαστική: Αγάπη για το μπάσκετ!

Απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Βαγγελη Λιόλιο, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ κ. Νίκο Νικολόπουλο, τους κ.κ. Σβερκούνο (Διευθυντής ΕΟΚ) και Μαρκάκη (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ), μέχρι τους σπουδαίους Σερραίους παράγοντες κ. Παναγιώτου τον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού ΜΓΣ και τον κ. Βέρρο, πρόεδρο της ιστορικής ΑΕΣ, η αγάπη για την πορτοκαλί θεά περισσεύει!

Η συνάντηση των κορυφαίων παραγόντων, έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΑΕΣ στην τελική φάση του 49ου Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος μπάσκετ. Στην Κρήτη, οι δυο ισχυροί άντρες του Σερραϊκού μπάσκετ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον νέο και ικανότατο πρόεδρο της ΕΟΚ, όπως και με τα υπόλοιπα μέλη της ομοσπονδίας, για το Σερραϊκό μοντέλο συνεργασίας και πως αυτό λειτουργεί στα πρώτα του επιτυχημένα βήματα φέτος! Παράλληλα αναπτύχθηκαν απόψεις, ευρύτερα για το σπορ και πως αυτό θα αναδειχθεί κι άλλο στην χώρα μας, με την συνδρομή και του Πανσερραϊκού, που στηρίζει και στηρίζεται απο την ΑΕΣ και σχεδόν όλες τις ομάδες του νομού Σερρών.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img