spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με τον κόσμο στο πλευρό του και το ανανεωμένο ΔΑΚ να κερδίζει τις εντυπώσεις, ο Πανσερραϊκός ψάχνει επιστροφή στις νίκες !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

03/04 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 17:00

Μια εβδομάδα μετά το προγραμματισμένο του ρεπό ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στο ανανεωμένο του γήπεδο (ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εντός χρονοδιαγράμματος), όπου θα υποδεχτεί την Ευκαρπία με στόχο την νίκη. Έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν μετά την άρση των μέτρων, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την νίκη που θα “κλειδώσει” την σωτηρία 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι “κόκκινοι” αυτές τις 14 ημέρες δούλεψαν αρκετά, έπαιξαν φιλικά με Ελευθερούπολη και Ρούπελ και κρατήθηκαν “ζεστοί” για μια δύσκολη εντός έδρας μάχη απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, που βρίσκεται πιο πάνω στην βαθμολογία (7η θέση με 11-8 ρεκόρ).

Οι παίχτες του Γιώργου Μασλαρινού έχουν μπροστά τους ένα πολύ καλό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της χρονιάς και θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα θετικά, το λευκό απουσιολόγιο του coach Μασλαρινού, που υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών, ενώ θα υπάρχει και live streaming με περιγραφή.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img