spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με τα γνωστά προβλήματα στην Αριδαία για το πρώτο τρίποντο ο Πανσερραϊκός!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του, για τον αγώνα της Δευτέρας(14/11, 15:00) κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας για την 2η αγωνιστική της Super League 2 Betsson. Η Σερραϊκή ομάδα, θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες των Οικονόμου, Νάτσου, Παπάζογλου, Καραμπέρης και του Στίνα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μολδαβίας.

O Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, κατά την διάρκεια της εβδομάδας και για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Θεσπρωτό, εκεί όπου οι «κόκκινοι», παραχώρησαν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πλέον το μυαλό όλων, είναι στον Αλμωπό και άπαντες, θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Η Αριδαία, είναι το ίδιο σκληρή ομάδα, όπως και πέρυσι με λιγότερη όμως ποιότητα στην επίθεση, μετά την αποχώρηση του Ρόβα. Παραλίγο να φύγει με το διπλό στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ το 3-5-2, που παίζει στο πρωτάθλημα απο πέρυσι, αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους «μπλε» και πρέπει ο Πανσερραϊκός να βρει τρόπο να χτυπήσει ιδανικά για να πάρει τη νίκη.

Ο Πανσερραϊκός έχει την ωριμότητα απο πέρυσι, να διαχειριστεί ψυχολογικά καταστάσεις, όπως αυτή της απώλειας βαθμών στην πρεμιέρα. Φέτος όμως έχει και το κατάλληλο υλικό, στο χορτάρι και τον πάγκο, ώστε να ανατρέψει γρήγορα, τις κακοτοπιές. Με ηρεμία στο παιχνίδι του, πρέπει να αρχίσει να δείχνει σε κάθε αντίπαλο, οτι το φαβορί ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, με κάθε αγωνιστικό τρόπο. Με πάθος, ψυχή, ταλέντο και ποδόσφαιρο κατοχής, που δημιουργεί φάσεις και γκολ, όπως αυτό που είδαμε σε τρια επίσημα ματς, στα δεύτερα ημίχρονα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img