spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με σοβαρότητα για την 14η νίκη πηγαίνει ο Πανσερραϊκός STIHL στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου (18/3, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Παρά τα προβλήματα, ο Πανσερραϊκός STIHL πέρασε από την Σταυρούπολη την περασμένη εβδομάδα και πλέον έχει μπροστά του ένα θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι με το οποίο θα κλειδώσει τετράδα και 3η θέση και θα παλέψει στην Ξάνθη (τελευταία αγωνιστική στον Λεύκιππο) για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα περιμένοντας και το Μακεδονικός – Γέφυρα. Για να φτάσουμε έως εκεί όμως, προέχει τα “λιοντάρια” να πράξουν το καθήκον τους και να κερδίσουν την Ευκαρπία στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” το προσεχές Σάββατο (18/3, 17:00) στο τελευταίο εντός της κανονικής περιόδου.

Ο coach Κακιούζης έχει καταστρώσει τα πλάνα του γνωρίζοντας τις ελλείψεις και θέλει να δει από τους παίχτες του σοβαρότητα και επιβολή του ρυθμού από το τζάμπολ. Ο Πανσερραϊκός STIHL είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης, με την Ευκαρπία να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-16.

Την στήριξη του κόσμου τους θέλουν άπαντες στις τάξεις της ομάδας, η οποία έχει κάνει πολύ καλή πορεία και ετοιμάζεται σιγά σιγά για την διαδικασία των playoffs ανόδου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 17:00 με διαιτητές τους Ντούρα – Ισιγώνη – Αγραφιώτη Β.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img