spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με πρωτοβουλία του Πανσερραϊκού βελτιώνονται τα γήπεδα της ΕΠΣ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, προχωρά έμπρακτα στην ενίσχυση της τοπικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας στην πόλης μας και το νομό Σερρών, αναβαθμίζοντας της γηπεδικές εγκαταστάσεις την Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Σε συνεννόηση με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ, ήδη το ένα από τα δυο γήπεδα στο αθλητικό πάρκο ομόνοιας, έχει βελτιωθεί, επιτρέποντας στον Πανσερραϊκό να προπονείται, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο προπονητικό κέντρο, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Σμυρίδης, που επιβλέπει την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων του Πανσερραϊκού, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Τάσο Καζία, προχώρησαν σε αυτοψία, του κεντρικού γηπέδου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ στην Ομόνοια, καταγράφοντας τα προβλήματα και συντάσσοντας την τεχνική έκθεση βελτιώσεων.

Η κατάσταση είναι απογοητευτική, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του ”SSN”, με τα έργα που πρέπει να γίνουν, θα είναι «εκ βάθρων». Με εκσκαφές, νέα ποτιστικά και αποστραγγιστικές υποδομές και νέο φυσικά, χλοοτάπητα. Επίσης θα γίνει ένα face lift γενικό, στις εγκαταστάσεις και τους βοηθητικούς χώρους, με την Σερραϊκή ομάδα να επιθυμεί ο συγκεκριμένος τόπος, να γίνει ξανά ποδοσφαιρικός πόλος έλξης, όλων των ομάδων και ακαδημιών της αθλητικής κοινωνίας μας.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Πανσερραϊκός, στην ίδια φιλοσοφία έχει αναμορφώσει πολλά ποδοσφαιρικά γήπεδα, γύρω απο την πόλη των Σερρών, όπου και προπονείται κατά διαστήματα, μέχρι την ολοκλήρωση του πρότζεκτ.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img