spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με πάθος & ψυχή 2-2 στο 93’ ο Πανσερραϊκός την…Νέα Καβάλα!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός έβγαλε πάθος και ψυχή στο φινάλε του αγώνα με τον ΑΟΚ και πήρε…έστω τoν βαθμό της ισοπαλίας, ενώ δικαιούταν τη νίκη βάση ευκαιριών! Ο Κόντσι άνοιξε το σκορ στο β΄ημίχρονο αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού έφεραν την Καβάλα στο 80΄σε θέση οδηγού. Λυτρωτής ο Μαρκιόνι στο 93′!

Η νέα… Καβάλα, έκανε τελικά ακόμα μια ζημιά στην εκκίνηση του 2022, και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία απο τον καλύτερο Πανσερραϊκό. Οι «αργοναύτες» είναι αήττητοι σε τρια παιχνίδια τη νέα χρονιά με Απόλλων Λάρισας 0-0, Ολυμπιακό Β΄ απο 2-0 στου Ρέντη και με τον Πανσερραϊκό απο 1-0, 2-1 και στο φινάλε ο Μαρκιόνι στην επιστροφή του στην βασική 11αδα των «κόκκινων» γλύτωσε την Σερραϊκή ομάδα απο τα χειρότερα…

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό με τον Καβουσάκη, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Φουάση αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Δημητρίου και Κασμερίδη στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι και Κρητικό, στον άξονα ως «εξάρια». Πιο μπροστά τους, ως επιτελικός μέσος, έπαιξε ο Ανάκογλου, με την επιθετική τριάδα μπροστά τους, να είναι οι Μέσσι και Κόντσι στα άκρα, με προωθημένο τον Κανίς.

Πανσερραϊκός για 0-3 στο πρώτο μέρος!

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πολύ θετικά τον αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές του Διγκόζη, να πιέζουν ψηλά την Καβάλα και να την κρατάνε στο μισό γήπεδο σχεδόν για όλο το ημίχρονο. Πάθος, θέληση και τρεξίματα, ήταν τα χαρακτηριστικά των «κόκκινων», που διεκδίκησαν ορθολογιστικά το γκολ απο νωρίς. Όμως αυτό το κάτι…που λείπει, δεν μετουσίωσε σε γκολ κάποιες απο τις ευκαιρίες των «λιονταριών».

Μέσι και Κόντσι αναστάτωσαν…την Καβάλα!

Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη με τους Μέσσι και Κόντσι να αναστατώνουν την αντίπαλη άμυνα με τις συνεχείς ενέργειες τους, απείλησαν στο 9΄με τον Ιβοριανό να πασάρει προς τον Κανίς και τον πρώτο σκόρερ του Πανσερραϊκού να νικιέται στο κοντινό τετ α τετ από τον Κυρίτση, στην προβολή που επιχείρησε.

Χωρίς να αφήσουν καμία μπάλα χαμένη, οι “κόκκινοι” κυνηγούσαν κάθε φάση “ανοίγοντας” συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, ενώ και αμυντικά είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Στο 31΄ απείλησαν εκ νέου με τον Ανάκογλου να σουτάρει έξω από την περιοχή και να τον Κυρίτση να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, ενώ στο 37΄ ο Μέσσι βρέθησε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κυρίτσης μπλόκαρε την κεφαλιά του. Η εικόνα δεν άλλαξε, με το τέλος του ημιχρόνου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΟΚ – Πανσερραϊκος 0-0

Ξανά η διαχείριση…το βασικό ζητούμενο στο β΄ημίχρονο!

Ο Πανσερραϊκός μπήκε στο β΄ημίχρονο, όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα. Με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να χτίσει με το παιχνίδι, φάσεις και δημιουργία, ώστε να πάρει τη νίκη. Η αναγκαστική αλλαγή του Ανάκογλου, που αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, και την θέση του πήρε ο Ντίαζ, δεν επηρέασε τους «κόκκινους» που λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν το 1-0, στο 63′ με τον Κόντσι, ύστερα απο έξυπνα χτυπημένο φάουλ του Κρητικού.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού θέλοντας να κρατήσει το σκορ έβαλε και τον Καρασαλίδη στο ματς, δίνοντας του την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο και αλλάζοντας τον σχηματισμό, ωστόσο πριν προλάβει η ομάδα να προσαρμοστεί η Καβάλα κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Μούσιγια στο 74΄ μέσα από την περιοχή και λίγα λεπτά αργότερα, στο 80΄ ο Σαμπανίδης με ωραίο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε την ανατροπή και το 2-1, με την Καβάλα ουσιαστικά να βρίσκει δίχτυα στις μοναδικές δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Τα τελευταία λεπτά ανήκαν στον Πανσερραϊκό με τον Άγγελο Διγκόζη να βάζει και τον Παπαβασιλείου στο ματς και οι “κόκκινοι” επέμειναν, έχασαν μία σπουδαία ευκαιρία με τον Κόντσι στο 86΄, με το πλασέ του να περνάει μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι, εγκαταστάθηκαν στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησαν με γεμίσματα να βρούνε δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα κατάφεραν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τη μπάλα να στρώνεται στον Μαρκιόνι και τον Αργεντίνο να εκτελεί εύστοχα, βάζοντας κατευθείαν τη μπάλα στη σέντρα, ενώ στο χρόνο που απέμενε η Σερραϊκή ομάδα προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή πιέζοντας, αλλά το τελευταία σφύριγμα την βρήκε να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Η ομάδα του Πανσερραϊκού συνεχίζει να έχει θέμα στην διαχείριση των αγώνων, ειδικά στο β΄ημίχρονο. Η εμφάνιση, ήταν πολύ καλή στο ξεκίνημα του ματς και φαίνεται οτι ο Πανσερραϊκός δεν θα έχει πρόβλημα να σκοράρει και στο φινάλε να κερδίσει, οποιαδήποτε ομάδα, στην συνέχεια. Δεν το έκανε με την Καβάλα γιατί… τον προδίδει η φυσική κατάσταση, εξαιτίας της αδράνειας Σαραγόσα μέσα στον Δεκέμβρη, με την ομάδα να οπισθοχωρεί μετά το 50’ και… τα λάθη που ενδεχομένως προκύπτουν, στοιχίζουν. Μέρα με την μέρα θα διορθωθεί η αμυντική λειτουργία αλλά πρέπει στα δυο επόμενα εντός έδρας ματς ο Πανσερραϊκός να κερδίσει και να αγοράσει… χρόνο και ηρεμία.

ΥΓ: Μπράβο στους οπαδούς και τους φίλους της Καβάλας, που ενώ η ομάδα τους είναι στην τελευταία θέση και παρά τις μεταγραφές είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να σωθεί… αυτοί εξάντλησαν το περιθώριο των εισιτηρίων και πήγαν στο γήπεδο δίνοντας παλμό και ώθηση στην ομάδα τους. Φυσικά και κάνει αντίθεση με την δική μας κατάσταση στις Σέρρες…όπου εκτός απο τους οργανωμένους οπαδούς, οι υπόλοιποι φίλαθλοι επιλέγουν τον καναπέ και τα σχόλια-απειλές-ύβρεις απο το πληκτρολόγιο. Την στιγμή μάλιστα που ο Πανσερραϊκός έχει και όραμα και χτίζει καθημερινά κάτι καλό για την πόλη και το νομό μας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΚΑΒΑΛΑ (Α.Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς(46΄ Γροσδάνης), Στίκας(90+1΄ Πανουργιάς), Νεντέλκοβιτς, Θωμαϊδης(66΄ Σαμπανίδης), Μπελεβώνης, Μουσίγια(83΄ Κοέν), Έμπερτ, Αρμαλάς, Σταμένκοβιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α.Διγκόζης): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Δημητρίου(83΄ Παπαβασιλείου), Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Μαρκιόνι, Ανάκογλου(50΄ λ.τ Ντίαζ), Κόντσι, Μέσσι(70΄ Καρασαλίδης), Κανίς.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img