spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με Οικονόμου η προπόνηση του Πανσερραϊκού και φιλικό ενόψει

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με πρωινές προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρο Ομόνοιας, συνεχίζεται η καθημερινότητα του Πανσερραϊκού όσο διαρκεί η αναστολή του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, με την ομάδα μας να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όταν κι όποτε αυτή θα γίνει.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό εν μέσω ενός προγράμματος που περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις και κάποιους φιλικούς αγώνες.

Το θετικό είναι πως σε αυτό το διάστημα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν ακόμη καλύτερα στην ομάδα οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να παρουσιαστούν πραγματικά ετοιμοπόλεμοι όταν έρθει η ώρα της δράσης.

Η ευχάριστη εικόνα από την προπόνηση της Τρίτης(14/02) ήταν η επιστροφή του Άγγελου Οικονόμου στο γήπεδο. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στις 03/10, μετά από την επέμβαση και ένα διάστημα αποθεραπείας στην Γερμανία, επέστρεψε και εντάχθηκε στην ομάδα, για να συνεχίσει πλέον εδώ το τελευταίο στάδιο πριν την επιστροφή του.

Κατά τα άλλα ο Καραμπέρης συνεχίζει να παραμένει εκτός προπονήσεων, ο Νάτσος ακολουθεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες στο γόνατο αντιμετωπίζει και ο Παναγιώτης Κατσίκας και είναι εκτός, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι ανησυχητικό.

Το Σάββατο η ομάδα θα δώσει έναν δυνατό φιλικό αγώνα εκτός έδρας, ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img