spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με κατοστάρα επανήλθαν οι Ίκαροι στην νέα πραγματικότητα… Εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Ικάρων σε επίπεδο ανδρών έπειτα από δυο χρόνια, ήταν αυτό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Κοιλάδας. Ο Γ.Σ Ίκαροι Σερρών έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους αδύναμους Τιτάνες Δράμας και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης”, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την υπολογίσιμη Προσοτσάνη (εκτός έδρας).

Το παιχνίδι είχε εξ αρχής ξεκάθαρο φαβορί, με τους παίχτες του Γιάννη Μπουτάκογλου να το επιβεβαιώνουν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (30-11). Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πανομοιότυπο, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί στο 62-24. Η εικόνα του παιχνιδιού και το σκορ έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή των Ικάρων να δοκιμάσει όλους τους παίχτες του και να χρησιμοποιήσει αρκετά και μικρότερους ηλικιακά αθλητές.

Στο άλλο ζευγάρι, που διαμορφώθηκε η Ηράκλεια (πέρασε από την U21 του Ρούπελ) θα φιλοξενήσει την Α.Ε.Σ (πέρασε την U21 του Πανσερραϊκού).

Τα δεκάλεπτα: 30-11, 62-24 (ημ.), 83-30, 104-47

Γ.Σ. Ίκαροι (Μπουτάκογλου): Δαγκούλας 8, Λαδιάς 2, Παναγιωτίδης 4, Ανδρικάκης 13 (1), Θεοδοσιάδης 6, Μηνάς 5, Καραλιβανός 11 (2), Δούκας 19 (2), Ασημάκης 5, Σιδηρόπουλος 15 (2), Γούνας 6, Χασάπης 10.

Τιτάνες Δράμας (Κιοσσές): Βάρναλης 5 (1), Τζήκας 11, Μασάδης 3, Δημητρίου 17 (4), Γετερίδης 10 (2), Μελιάδης, Στόικος.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img