spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Με ενδιαφέρον πηγαίνει στην Ξάνθη για να κλείσει την κανονική περίοδο ο Πανσερραϊκός STIHL (1/4, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Σε αγωνιστικούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον Πανσερραϊκό STIHL μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας. Τα “λιοντάρια” έχουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (1/4) στον Λεύκιππο Ξάνθης και έχοντας εξασφαλίσει την 3η θέση κυνηγάνε την 2η, δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας στην α’ φάση των playoffs. Βέβαια για να συμβεί αυτό, ο Πανσερραϊκός STIHL χρειάζεται δική του νίκη και νίκη της Γέφυρας στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Μακεδονικό.

Στα αγωνιστικά, ο coach Κακιούζης πέρα από τις απαραίτητες ανάσες, δούλεψε με τους παίχτες του και περιμένει να δει κίνητρο και προσήλωση για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Οι “κόκκινοι” μάλιστα αυτό το διάστημα έδωσαν και κάποια φιλικά για να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό γνωρίζοντας την πολύ διαφορετική εικόνα που παρουσιάζουν οι Ξανθιώτες εντός έδρας. Από την άλλη, ο Λεύκιππος “καίγεται” για το ροζ φύλλο αγώνος, ώστε να τερματίσει 5ος και να γλιτώσει τα play out. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να παίξει στην μίνι διαδικασία την παραμονή του στην κατηγορία.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (1/4) στις 17:00 με διαιτητές τους Παπαγερίδη – Χρυσάφη – Ντόγκα, ενώ το πιθανότερο είναι να υπάρχει και live streaming της αναμέτρησης από το κανάλι του Λεύκιππου στο Youtube.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img