spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεταγραφή “έκπληξη” με τον πολύπειρο Γκούτζια και ισχυρό στην θέση “5” το Ρούπελ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, η οποία δείχνει να κλείνει την frontline της παρότι το θέμα προπονητή δεν έχει κλείσει προς το παρόν (βρίσκεται στην τελική ευθεία). Παίχτης του Ρούπελ είναι πλέον και ο 32χρονος πολύπειρος center, Θωμάς Γκούτζιας ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο ύψους 2.01μ. έχει ξεχωρίσει με τα χρώματα των Ικάρων, με τους οποίους αγωνίστηκε για 6 συνεχόμενα χρόνια και ήταν μάλιστα και ο αρχηγός της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πανηγυρίζοντας δυο ανόδους και γνωρίζοντας μια φορά τον υποβιβασμό. Πέρυσι, κατάφερε με τους “κόκκινους” να μείνει η ομάδα στην κατηγορία έχοντας ο ίδιος πιο περιορισμένο ρόλο. Πλέον, ο Νιγριτινός center πηγαίνει στο Σιδηρόκαστρο όπου μαζί με τον Παπαδόπουλο μπορούν να συνθέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο, που έχει παίξει μαζί και στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Ρούπελ…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Νιγριτινού center, Θωμά Γκούτζια ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής (2.01 μ.) με σταθμό στην καριέρα του την εξαετία στους Ικάρους και τον βασικό ρόλο που είχε σε αποδυτήρια και γήπεδο, αφού άφησε τους “κυανοκίτρινους” πανηγυρίζοντας δυο ανόδους (στην Β’ Εθνική) και γνωρίζοντας μια φορά τον υποβιβασμό (στην Γ’ Εθνική), “μετακόμισε” πέρυσι στα “κόκκινα” του Πανσερραϊκού όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2021/22.

Βιογραφικό

Νιγρίτα  (ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Απόλλων Καλαμαριάς  (Γ’ Εθνική)

Άδενδρο  (Γ’ Εθνική)

Ίκαροι Σερρών  (Β’ – Γ’ Εθνική)

Πανσερραϊκός  (Β’ Εθνική)

Θωμά, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ρούπελ… Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img