spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλο παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο με το Ρούπελ να επιδιώκει άλλο ένα βήμα τετράδας κόντρα στα Βασιλικά (12/3, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μετά την νέα εκτός έδρας νίκη και το 4/4, το Ρούπελ υποδέχεται τα Βασιλικά σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με φόντο τα Playoffs. Πρόκειται για δυο ομάδες με τον ίδιο στόχο σε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου και συγκεντρώνει τα βλέμματα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “μπλε” (ρεκόρ 11-7) πηγαίνουν με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, ενώ από την άλλη και τα Βασιλικά (ρεκόρ 11-6) προέρχονται από 4 διαδοχικές επικρατήσεις. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις της ομάδας του Σιδηροκάστρου, που είναι έτοιμη για μια ακόμη σπουδαία νίκη λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 68-60, με το Ρούπελ πέρα από το ροζ φύλλο αγώνος να σκέφτεται και την διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας. Για άλλο ένα παιχνίδι ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την ομάδα και να αποτελέσει τον 6ο παίχτη. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντούρας – Ισιγώνης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img