spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλο παιχνίδι στην Κοιλάδα με τον Πανσερραϊκό να θέλει τον κόσμο στο πλευρό του απέναντι στην ισχυρή Λευκάδα (21/09, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

21/09  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  –  ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  17:00

 

Μια γεμάτη ημέρα θα έχει την ευκαιρία να βιώσει όποιος φίλαθλος θελήσει να βρεθεί στο κλειστό της Κοιλάδας το απόγευμα της Τετάρτης (21/09). Την αρχή θα κάνει η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη, η οποία αντιμετωπίζει την ισχυρή Δόξα Λευκάδας (3ος όμιλος Β’ Εθνικής) για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η συνέχεια του “μενού” περιλαμβάνει ακόμη μια δυνατή μονομαχία, αφού οι “λιονταρίνες” υποδέχονται το Πανόραμα για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (19:45). 

 

Με σχεδόν γεμάτο παρουσιολόγιο (δεν θα αγωνιστεί ο Νικολόπουλος), προσήλωση στο πλάνο, κίνητρο και διάθεση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Πανσερραϊκός έχει αρκετούς λόγους να επιθυμεί την νίκη – πρόκριση μαζί με την συμπαράσταση των φίλων του στα “αποκαλυπτήρια” της νέας ομάδας, η οποία θέλει χρόνο (4η εβδομάδα προετοιμασίας) αλλά βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Περισσότερη διάρκεια στα καλά διαστήματα, συγκέντρωση και υπομονή είναι τα σημεία που έχει εστιάσει ο coach Κακιούζης και θέλει να τα βλέπει όλο και περισσότερο εντός των 4 γραμμών. 

Από την άλλη, η ομάδα του Ζαφειρούδη αποτελείται από ποιοτικούς παίχτες, διαθέτει από τα πιο υψηλά budget της κατηγορίας και επιθυμεί και αυτή με την σειρά της να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 17:00 (live streaming από serrespost.gr) και η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img