spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλο διπλό στον Βόλο για τον Πανσερραϊκό 2-1 τον Ολυμπιακό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός έσπασε την κατάρα για το 2022 και πήρε μεγάλη νίκη στον Βόλο επι του Ολυμπιακού με σκορ 2-1! Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μπορούσαν να σημειώσουν και περισότερα τέρματα.

Θα έρθουν και οι νίκες…γράψαμε πριν απο λίγες μέρες μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη και αυτό έγινε πράξη αμέσως, απο τους παίκτες του Πανσερραϊκού, που κέρδισαν τον Ολυμπιακό στον Βόλο με 2-1, ξεκινώντας ιδανικά τον β´ γύρο της super league 2! Η Σερραϊκή ομάδα ήταν σχεδόν αλάνθαστη στα μετόπισθεν ενώ μετά απο καιρό δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες που απο ατυχία δεν σημειώθηκαν περισσότερα γκολ. Το πρώτο διπλό για φέτος ας είναι η απαρχή ενός ντεμαράζ νικών (ευννοεί και το πρόγραμμα) ώστε η ομάδα να βρεί την ηρεμία που ψάχνει απο την έναρξη της σεζόν!

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-4-1-1, με τον Καβουσάκη, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Πίντο αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Καρασαλίδη και Κασμερίδη, στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι και Κρητικό, στην μεσαία γραμμή. Οι Μέσι και Κόντσι τοποθετήθηκαν στα δυό άκρα ως εξτρέμ και τον Κανίς με τον Παπαβασιλείου επιθετικό δίδυμο, που εναλλασόταν στην κορυφή.

Ελαφριά υπεροχή στο ημίχρονο!

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο σε επίπεδο μονομαχιών και μετά το 30’ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ενώ δημιουργήσε και μια καλή τελική προσπάθεια για γκολ, την στιγμή που ο Καβουσάκης, δεν απειλήθηκε καθόλου.

Βάλτο ρε Παπ!

Ο ισχυρός άνεμος που επικρατούσε στην περιοχή της Νεάπολης, με το ξεκίνημα του αγώνα, επηρρέασε τις προσπάθειες των δυο ομάδων που μπήκαν χωρίς φάσεις στο ματς. Οι «κόκκινοι» μόλις βρήκαν τα πατήματα τους, κράτησαν μπάλα και βγήκαν οργανωμένα στην αντεπίθεση με κύριους εκφραστές τον Κόντσι απο τα δεξιά και τον Μέσσι απο τα αριστερά.

Στο 29’ ο Παπαβασιλείου βρήκε την ευκαιρία και σούταρε με δύναμη εντός περιοχής αλλα η μπάλα έφυγε ψηλά αουτ. Λίγα λεπτά μετά ο Έλληνας σεντερ φορ, έκανε την προβολή σε ωραία σεντρα του Κόντσι στο 34’ αλλα η πορεία της μπάλας δεν το δικαίωσε και πέρασε αουτ δίπλα απο το δοκάρι του Βούγιοβιτς.

Οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξουν δυο σλάλομ του Βερνάρδου και του Ντο Σαντος που ο Καβουσάκης όμως εξουδετέρωσε ψύχραιμα το τελείωμα των φάσεων!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκος 0-0

Γκολ με το καλημέρα!

Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, μπήκαν ψυχωμένοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 47’ με περιπετειώδη τρόπο, αφού ο Κανίς εκμεταλλεύτηκε άψογα την σέντρα του Κόντσι και με το χλιαρό σουτ μέσα απο την μικρή περιοχή αιφνιδίασε τον Βούγιοβιτς, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι αυτή πέρασε την τελική γραμμή.

Το έβαλε ο Παπ!

Ο Πανσερραϊκός μετά το γκολ έμεινε στην επίθεση και προσπάθησε να απειλήσει για ένα γρήγορο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μετα το 50’ βρήκαν ψυχολογία με κάποια συνεχόμενα φάουλ μακριά όμως απο την εστία του Καβουσάκη και στο 58’ ανέλπιστα βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κουντουριώτη να ξεφεύγει στην πλάτη της «κόκκινης» άμυνας, και με διπλή προσπάθεια να καταλήγει μαζί με την μπάλα στο βάθος της εστίας, του Πανσερραϊκού.


Οι παίκτες του Πανσερραϊκού δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν εκ νέου με πίεση ψηλά που έφερε σουτ κι ευκαιρίες. Στο 63’ ο Παπαβασιλείου με ένα εκπληκτικό γκολ έδωσε ξανά το προβάδισμα στα «λιοντάρια» με 2-1, όταν μετά απο κόρνερ του Κόντσι στη καρδιά της άμυνας του Βόλου, πετάχτηκε σαν τον…Φαν Νιστελρόυ ο Παπαβασιλείου και έγραψε το 2-1.

1-2…αντί για 1-4!

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού μετά το 2-1, ξεχύθηκαν μπροστά για να τελειώσουν το ματς και έχασα κατα σειρά τρεις κλασσικότατες ευκαιρίες για να κλειδωσούν το ματς αλλα τις σπατάλησαν όλες!

Στο 66’ ο Κόντσι σέρβιρε στον ολομόναχο Κανίς στο δεύτερο δοκάρι του Βούγιοβιτς αλλα ο Μαροκινός δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτα, στο 71’ ο Μέσσι τους πέρασε όλους απο τα αριστερά, σέντραρε μέσα στην περιοχή στον ανενόχλητο Ντίαζ αλλα ο Βούγιοβιτς του έκλεψε την «μπουκιά απο το στόμα»…και στο 82’ ο Κανίς σούταρε απευθείας μέσα απο την μικρή περιοχή αλλα χωρίς στόχο.

Οι χαμένες ευκαιρίες δεν κόστισαν στον Πανσερραϊκός με το τελικό 1-2 να πανηγυρίζεται με σοβαρότητα μπροστά απο την εξέδρα των οπαδών του Πανσερραϊκού, που ακολούθησαν την ομάδα σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς!

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ρεφάρει το ένα απο τα έξι παιχνίδια, που πέταξε βαθμούς στην έδρα του. Έχει μέλλον ακόμα…για να αισθανθεί ασφαλής στην κατηγορία! Με το παιχνίδι του στον Βόλο έδειξε οτι πλέον μπορεί να παίξει και το παιχνίδι της κατηγορίας, που έχει ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό την σκοπιμότητα του αποτελέσματος! Ναι με τον Σαραγόσα βλέπαμε μπάλα, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί ο Ισπανός αλλά με 2 νίκες σε 16 ματς…δεν σώθηκε κανείς!Τώρα η ομάδα καίγεται για βαθμούς, οπότε συγχωρείται κατα κάποιον τρόπο, η άναρχη εικόνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Β.Βούζας): Βούγιοβιτς, Γραικός(71΄ Κατσούκης), Μανάφοφ, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Μανγκά, Ντιαμπί(56΄ Σιαφά), Ντος Σάντος(56΄ Κότος), Σκοπελίδης, Βερνάρδος, Κουντουριώτης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Αγγ. Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο, Καρασαλίδης, Κασμερίδης, Κρητικός(65΄ Καραμπέρης), Μαρκιόνι,  Παπαβασιλείου(79΄ Έππας),Κανίς, Κόντσι(71΄ Ντίας), Μέσσι(79΄ Βάντερσον)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img