spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Ρούπελ και τώρα ακολουθεί το παιχνίδι της χρονιάς στο Σιδηρόκαστρο !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Αστέρας Καβάλας  53-68  Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε το Ρούπελ σε ένα must win παιχνίδι στην Καβάλα και έμεινε “ζωντανό” στην κούρσα της ανόδου, βγάζοντας εκτός τον Αστέρα Καβάλας που υπέστη την 3η του ήττα στο μίνι πρωτάθλημα. Οι “μπλε” με εξαιρετικό ξεκίνημα και πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού έφτασαν στο ροζ φύλλο και πλέον παίζουν την “χρονιά” στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα το Σάββατο (21/05, 17:00), όπου πέρα από νίκη θέλουν και +12. 

Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη και μάλιστα με διαφορά αλλά οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου μπήκαν δυνατά και συγκεντρωμένα και με τον Παπαδόπουλο να κυριαρχεί και τον Γιαννάτο να βοηθάει πολύ στον τομέα των ριμπάουντ, διαμόρφωσαν το 9-15 στο 7′ με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 9-24 (!). Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη ήταν καλύτερη στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Ρούπελ “κόλλησε” επιθετικά, με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στους 8 (24-32). Ένα δίποντο του Παπαδόπουλου και ένα τρίποντο του Δαλαγκόζη έδωσαν εκ νέου “αέρα” στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκλεισαν το ημίχρονο στο +11 (26-37).

Με Κεμανετζή και Κάτο να ξεκινάνε καλά, το Ρούπελ ξέφυγε ακόμη περισσότερο και το τρίποντο του Φραγκούλη ανάγκασε τους “κόκκινους” σε τάιμ ουτ, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 39-53, αφού προηγουμένως ο Γιαννάτος είχε πετύχει ένα καθοριστικό τρίποντο. Ένα τρίποντο του Κύρατζη με το ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου έριξε την διαφορά στους 11 (42-53), αλλά μια βολή του Παπαδόπουλου και ένα μεγάλο τρίποντο του Δαλαγκόζη έβαλαν γερές βάσεις νίκης, με το Ρούπελ να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα και να φτάνει εύκολα στο 53-68.

 Περιορίζοντας τα ατού του Αστέρα σε μεγάλο βαθμό, παίζοντας ψυχωμένα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και έχοντας πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι οι “μπλε” πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη και έχουν μπροστά τους το παιχνίδι ανόδου κόντρα στην Αγία Βαρβάρα. Σε ένα παιχνίδι, που πιθανό να μην χρειαστεί μια απλή νίκη, αλλά και μια διαφορά άνω των 11 πόντων. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Κηρύκου ο Δαλαγκόζης (18π.), με τον Παπαδόπουλο (16π.) να ακολουθεί.  

Τα δεκάλεπτα: 9-24, 26-37, 39-53, 53-68.

Αστέρας Καβάλας (Καμαράκης): Σαμαράς 6(2), Μπόζης 14(3), Ιωαννίδης, Τσαλαπάτας, Κούκος 4, Κύρατζης 9(3), Χαριζάνης 7, Καβαργύρης 9(1), Δαλκράνης, Μπορμπίδης 4.

Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Κηρύκος): Κάτος 8, Φραγκούλης 8(2), Μποζουτσίδης, Δαλαγκόζης 18(4), Γιαννάτος 8(1), Κεμανετζής 10, Παπαδόπουλος 16(1), Τοπολίγκας, Λουλούδης.

Τελική Φάση – 4η αγωνιστική

Αγία Βαρβάρα  –  Θύελλα Φερών  (15/5, 18:00)

Η Βαθμολογία

1. Ρούπελ               7     (3-1)

2. Αγία Βαρβάρα    6    (3-0)*

3. Αστέρας Καβ.     5    (1-3)

4. Θύελλα Φερών   3    (0-3)*

*Έχουν παιχνίδι λιγότερο…

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img