spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για να “σβήσει” την αρνητική του πορεία στο ΔΑΚ, ψάχνει ο Πανσερραϊκός στην ΔΕΚΑ (26/11, 18:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Το παιχνίδι με τους Μαχητές ανήκει στο παρελθόν για τον Πανσερραϊκό, που από την Δευτέρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην ΔΕΚΑ. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη θέλει να “ρεφάρει” την εντός έδρας ήττα από μια ομάδα με πρωταγωνιστικές “βλέψεις” και να περάσει από μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα, που είναι ιδιαίτερα μαχητική και ανταγωνιστική.

Τα “λιοντάρια” πρέπει να βρουν τον τρόπο να περάσουν από την Θεσσαλονίκη, να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να μείνουν κοντά στα υψηλά στρώματα (3-3 ρεκόρ), ενώ το ίδιο επιθυμεί και η ΔΕΚΑ των Νικολαϊδη – Χατζηβρέττα (3-2 ρεκόρ). Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά, αφού για την 3η φάση της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος οι “κόκκινοι” είχαν επικρατήσει στο ΔΑΚ Σερρών και είχαν πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για άλλο ένα παιχνίδι ο προπονητής του Πανσερραϊκού δεν υπολογίζει στον τραυματία, Νικολόπουλο. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ της αναμέτρησης στο 11ο δημοτικό Ευόσμου, με διαιτητές τους Ταρενίδη – Χατζημπαλίδη – Τοπαλίδη.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img