spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλη Εβδομάδα με προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Β΄ για τον Πανσερραϊκό

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού επέστρεψαν τη Μ.Δευτέρα(10/04) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που πήραν από τον προπονητή τους προκειμένου να αποφορτιστούν σωματικά και ψυχικά έπειτα από την ήττα από τον Ηρακλή, που ήταν και η πρώτη μετά από 13 συνεχόμενες νίκες και μπαίνουν εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Μπορεί να διανύουμε τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ωστόσο το πρόγραμμα για τους “κόκκινους” θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, με εξαίρεση τη Μ.Παρασκευή, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Β΄ και δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 15:15, την ομάδα του Παναθηναϊκού και φυσικά επιζητά την επιστροφή στις νίκες, στις καλές εμφανίσεις και φυσικά τη διατήρηση της διαφοράς που έχει “χτίσει” όντας στην κορυφή του α΄ ομίλου της Betsson Super League 2.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βλέπει τα προβλήματα συνεχώς να περιορίζονται και τις επιλογές του να γίνονται ακόμη περισσότερες από το μεγάλο ρόστερ της ομάδα μας. Οι ευχάριστες ειδήσεις έρχονται από τους Κολομπίνο, Τσομπανίδη και Νάτσο, οι οποίοι συμμετέχουν πλέον κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Μάλιστα ο Σπύρος Νάτσος προπονείται για πρώτη φορά με την ομάδα μας έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας.

Εκτός παραμένουν ακόμη οι Οικονόμου και Γιαννίκογλου, ωστόσο ακόμη και αυτοί μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους, ακολουθώντας το πρόγραμμα τους.

Τέλος, ο Τέλης Καρασαλίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Βέροια.

 

 

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img