spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μασλαρινός: “Ανταποκριθήκαμε άριστα στο παιχνίδι, μπράβο στους παίχτες μου” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μια ημέρα μετά την μεγάλη νίκη επί της Ευκαρπίας, ο προπονητής των “λιονταριών” μίλησε στο SSN για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ενώ έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιχτών του. Ο coach Γιώργος Μασλαρινός μίλησε επίσης για την έδρα, τα πράγματα που “κρατάει” και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά…

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα σας απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο χωρίς να απειληθείτε ιδιαίτερα. Ένα σχόλιο για αυτό…

Γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι πιο πάνω από εμάς στην βαθμολογία. Πράγματι, κάναμε μια καλή εμφάνιση και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις μετά από ρεπό, ενώ ήταν και το πρώτο παιχνίδι στο ανανεωμένο μας γήπεδο.

Ποια στοιχεία του παιχνιδιού “κρατάτε” ενόψει συνέχειας και αν υπάρχει κάτι που σας προβλημάτισε από την χθεσινή εικόνα της ομάδας.

Σίγουρα “κρατάμε” την πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι στην 2η επίθεση του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο της αναμέτρησης, ενώ σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα κάποια “νεκρά” σημεία.

Η σωτηρία έχει σχεδόν “κλειδώσει” και μαθηματικά. Ακολουθεί ένα καλό πρόγραμμα στα εναπομείναντα παιχνίδια. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος;

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά, έχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια (3 μέχρι την διακοπή του Πάσχα) και αν είμαστε αυτοί που πρέπει οι νίκες θα έρθουν.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img